To je to što me zanima!

Dvojica uklizali u prazno: Evo kako je Hrvatska primila gol...

Joško Gvardiol nije uspio presjeći loptu, Duje Ćaleta-Car promašio je Kalvina Philipsa koji je potom proigrao Raheema Sterlinga za vodeći gol Engleske protiv Hrvatske na Wembleyu
Vidi originalni članak

Odolijevala je obrana Hrvatske gotovo 60 minuta napadima Engleza na Wembleyu, a onda je ipak popustila. Raheem Sterling pogodio je u 57. minuti za 1-0 u prvom kolu Eura.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kalvin Phillips, momak iz Leedsa, izbjegao je klizeće startove Joška Gvardiola i Duje Ćaleta-Cara pa odlično proigrao napadača Manchester Cityja koji je u zadnji tren uputio šut pokraj Šime Vrsaljka, od bloka u bliži kut, uhvativši Dominika Livakovića na krivoj nozi.

To mu je 15. gol za Englesku u 62. nastupu. Dvadesetak tisuća navijača "gordog albiona" eruptiralo je na kultnom stadionu u Londonu.

Sterling je sudjelovao u akcijama za 19 golova u zadnjih 17 utakmica za Englesku (13 golova i šest asistencija), a Englezi su dobili svih deset utakmica u kojima je bio strijelac. Pa i jedanaestu. "Gordi albion" otvorio je Euro pobjedom.

Gol Engleske možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • hadred18 13.06.2021.

    Da sad će danas svi komentirati ovo ono, istina je da je utakmica bila ništa posebno, kao da se igra prijateljska, a ne natjecateljska utakmica. Engleska bila za nijansu bolja i pobijedila je i treba čestitati na pobjedi, i okrenut se ostalim utakmicama koje dolaze.

  • turbobenzinac 13.06.2021.

    Nećemo dati gola na prvenstvu.

  • Mladen Jukica 13.06.2021.

    Od Rusije na ovamo samo nas nabijaju ko kantu, a tobože vice prvaci svijeta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare