To je to što me zanima!

Dvostruki kriteriji: Englezi su poslali Mounta i Chilwella u samoizolaciju na tjedan dana!

Dvojac neće boraviti isključivo u svoja četiri zida, već će nastaviti raditi po individualnom programu u engleskoj bazi na St. George's Parku. Cijela engleska reprezentacija testirala se u ponedjeljak i nijedan test nije bio pozitivan
Vidi originalni članak

Engleski reprezentativci koji su nakon utakmice Engleske i Škotske bili u bliskom kontaktu s, na korona virus pozitivnim, Billyjem Gilmourom, Ben Chilwell i Mason Mount, moraju u samoizolaciju!

Iako su ih Englezi prvotno udaljili od momčadi, bez točne informacije na koje vremensko razdoblje, Engleski nogometni savez u suradnji s njihovim "stožerom" sada je potvrdio da će ovaj Chelseajev dvojac u karantenu sve do ponedjeljka.

Međutim, neće boraviti isključivo u svoja četiri zida, već će nastaviti raditi po individualnom programu u engleskoj bazi na St. George's Parku.

Cijela engleska reprezentacija, pak, testirala se u ponedjeljak i nijedan test nije bio pozitivan. 

S druge strane, premda su 24 sata zajedno, od treninga, ručka, svlačionice, nitko od Škota nije završio u izolaciji zbog Gilmoura.

- Rekao nam je da nema simptome, dok sam ih ja imao i nije bilo ugodno. Billy se taman pokazao na Wembleyju i sad mu se ovo dogodi - kazao je škotski stoper Liam Cooper koji uvjerava da je u škotskom kampu...

KAKVA IRONIJA... Škoti ne idu u samoizolaciju radi Gilmoura, ali zato idu Englezi!

- Sve 100 posto sigurno. Držimo se preporuka.

Gareth Southgate, pak, gubi dvojicu igrača ne samo za Češku, već potencijalno i za osminu finala. I, budući da će pobjednik naše skupine ostati u Londonu i igrati u utorak, dan nakon što Chilwellu i Mountu istekne samoizolacija, možda će Englezi upravo htjeti osvojiti skupinu i dočekati nekoga iz trojca Francuska, Njemačka, Portugal...

ANDREW ROBERTSON Zvijezda Liverpoola obrisala video sa zaraženim Gilmourom, igrali su zajedno stolni tenis

- Ne bih htio stvarati dramu Škotima, ali ako su svi zajedno u svlačionici, pa kamo to sve ide? Ne znam kako to funkcionira, stvarno - rekao je Southgate.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare