To je to što me zanima!

'Džeko i ja puno razgovaramo, a u Atleticu mi nisu dali šansu'

'Džeko i ja puno razgovaramo. Nije uvijek lako zabiti, ali se trudimo biti što bolji', naglasio je nakon pobjede u prvenstvenoj utakmici Serije A hrvatski nogometaš Nikola Kalinić
Vidi originalni članak

Svi smo odigrali odlično i pokazali koliko želimo pobjedu, iako je uvijek teško igrati na Sardiniji. Uvijek dajem sve od sebe za momčad, ovaj put sam zabio i sretan sam zbog toga, rekao je nakon utakmice Nikola Kalinić (32), igrač Rome koja je u 26. kolu Serije A bila bolja od Cagliarija 4-3. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kalinić je odigrao ključnu ulogu zabivši nakon 409 dana i to dva gola (29. i 41. minuta) i asistiravši za treći u 64. minuti Justinu Kluivertu.

PROTIV CAGLIARIJA Kale, maestro! Zabio dva gola i asistirao za Romin preokret...

Kalinić je igrač Atletica s kojim ima ugovor do ljeta 2021. godine, a posudba Romi ističe mu na kraju sezone, ipak još ne zna što mu budućnost nosi. 

- Moja budućnost? Vidjet ćemo. Morate razgovarati s ljudima iz kluba, a ne sa mnom. Sretan sam u Romi, razmišljam samo o nogometu i momčadi.

ZBOG KORONA VIRUSA Zbrka u Serie A: Žele odgoditi još jedno kolo, a nema termina

- Nisam puno igrao u Atleticu, tako da mi je bitno da u Romi dobijem priliku - smatra Nikola koji je istaknuo jednoga suigrača.

- Džeko i ja puno razgovaramo. Nije uvijek lako zabiti, ali se trudimo biti što bolji - naglasio je pa zaključio:

- Od sutra se već spremamo za novi izazov protiv Sampdorije. Idemo utakmicu po utakmicu.

Roma je imala sreće s rasporedom u vrijeme odgoda zbog korona virusa pa neće trebati ništa nadoknađivati, a na ljestvici je peta s 45 bodova, tri boda udaljena od Atalante i mjesta u Ligi prvaka, a momčad iz Bergama ima i utakmicu manje.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Veki-Zagreb 02.03.2020.

    Bravo Kale...čitamo se opet za 6 mjeseci kad opet zabiješ...

  • magicmushrooms 02.03.2020.

    Kalinicu nece ti Dzeko pomoc niosta ti si panj i bok Roma ti nije HR reprezentacija da ce ti prolazit fore boli ovo boli ono io da ces glumit zvijezdu a ova dva gola mogu ici pod onu staru doimacu da i corava kokos pogodi zrno....ODIO KALINIC

  • supporter81 02.03.2020.

    Dobar igrac zabio je neke vazne golove u reprezentaciji sad zasto je napustio reprezentaciju nikad necemo znat jedni kazu vako drugi onako

Komentiraj...
Vidi sve komentare