Sport

Komentari 195

Kale, maestro! Zabio dva gola i asistirao za Romin preokret...

Kale, maestro! Zabio dva gola i asistirao za Romin preokret...

Kalinić je iskoristio loš pokušaj 'čišćenja' protivničkog braniča i loptu presreo te je glavom poslao u mrežu za prvi gol. Dvanaest minuta kasnije najbolje se snašao kod ubačaja Mhitarjana

Nikola Kalinić trpa kao na traci u 26. kolu talijanske Serie A!

Nakon što je ranije u prvoj od dvije nedjeljne utakmice (ostale odgođene zbog korona virusa) briljirao Mario Pašalić s dvije asistencije u pobjedi Atalante nad Lecceom 7-2, sad još bolju utakmicu ima hrvatski napadač Nikola Kalinić!

Njegova Roma igra u gostima kod Cagliarija, a domaćini su poveli u 28. minuti golom Joaoa Pedra. Minutu kasnije Kalinić je iskoristio loš pokušaj 'čišćenja' protivničkog braniča i loptu presreo te je glavom poslao u mrežu.

Dvanaest minuta kasnije potpuno je preokrenuo susret! Mhitarjan je lijepo ubacio u šesnaesterac, a Kalinić se tamo najbolje snašao, izborio za prostor i matirao protivničkog golmana.

Nije, međutim, to bilo dovoljno za Hrvata. U 64. minuti je pak glavom izvrsno spustio loptu za Kluiverta koji je izbio sam pred golmana i zabio gol za 3-1.

Susret je naposljetku završio 4-3 za Romu.

Kalinić je ove sezone imao problema s ozljedom fibule, a većinu sezone proveo je na klupi sa sitnom minutažom. No eto, prvi start u prvenstvu i odmah dva gola! 

Najčitaniji članci