To je to što me zanima!

Džoker zovi: Eduardo počinje protiv Seville u 1/2 finalu EL-a

EUROPSKA LIGA Večeras (21.05) igraju se uzvratne utakmice polufinala, Liverpool dočekuje Villarreal (0-1), a Šahtar ide u goste Sevilli (2-2)
Vidi originalni članak

Mircea Lucescu izvukao je asa iz rukava za utakmicu sa Sevillom. Sva karte baca na Eduarda da Silvu. Dudu je za vikend zabio dva gola kijevskom Dinamu, a zadatak mu je to ponoviti na stadionu Sanchez Pizjuan.

Večeras se u Europskoj ligi igraju polufinalni uzvrati. Šahtar u Sevillu dolazi s 2-2, a Liverpool će kod kuće probati nadoknaditi 1-0, koliko je izgubio od Villarreala.

- Mi nemamo izbora, moramo napadati i zabijati - rekao je Facundo Ferreyra, Šahtarov napadač.

Za golove bi trebao biti zadužen i naš Dudu.

Ove sezone sa 17 golova drugi je strijelac kluba, iza Alexa Teixeire, koji je 26 puta ugurao loptu u mrežu. Nakon što je zabio dva gola Dinamu, trener Lucescu vjeruje da je Dudu taj, da je on džoker za prolazak u finale.

Sevilli će jako nedostajati veznjak Michael Krohn-Dehli, koji je u Lavovu ozlijedio koljeno. Protiv Dinama nije igrao Darijo Srna, no njega je trener Lucescu čuvao za uzvratni ogled protiv Španjolaca.

U drugoj utakmici statistika baš i nije na strani Liverpoola protiv Villarreala. Čak 59 posto momčadi koje su u prvoj utakmici pobijedile 1-0 u konačnici su prošle dalje.

Dejan Lovren u četvrtfinalu je bio junak “redsa” zabivši pobjednički gol u 91. Međutim, Dejan će morati igrati puno bolje nego u nedjelju, kad je Liverpool izgubio od Swanseaja 3-1, a našeg su braniča navijači proglasili najlošijim igračem na terenu.

- Kod kuće uvijek možemo do preokreta. Pa zar to nismo već pokazali - istaknuo je Jürgen Klopp.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Joker 🃏 05.05.2016.

    Samo naprijed Dudu, razbij Sevillu!

  • VezanIPriveden 05.05.2016.

    Svi bi trebali pogaziti ponos za boljitak repke, Eduardo, Lovren i Budimir su stvarno potrebni repki.

  • sportskimagazin 05.05.2016.

    Sretno Dudu i vrati nam se u repku

Komentiraj...
Vidi sve komentare