To je to što me zanima!

E moj sudac: Zašto je Dinamu poništen treći gol Kadziora?

Dinamo je u posljednjim sekundama utakmice protiv Saburtala zabio i treći gol, sudac ga je priznao i igrači hrvatskog prvaka su počeli slaviti, no nakon nekoliko sekundi se predomislio i poništio gol...
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama stigli su na korak od trećeg pretkola Lige prvaka pobjedom nad Saburtalom 2-0 u Tbilisiju u prvoj utakmici drugog pretkola. To je bila jedna od onih utakmica gdje se dojam ne gleda, gdje je najbitniji rezultat, a to je Bjeličina momčad i postigla protiv Gruzijaca. No taj je rezultat mogao biti i veći u korist 'modrih'.

KOMENTAR Rezultat bolji od dojma: Bjelica išao na sigurno, junak je Oršić!

Dinamo je u posljednjim sekundama utakmice zabio i treći gol, sudac ga je priznao i igrači hrvatskog prvaka su počeli slaviti, no nakon nekoliko sekundi se predomislio i poništio gol!

STRATEG MODRIH NIJE ODUŠEVLJEN Bjelica: Nismo uspjeli igrače uvjeriti koliko su Gruzijci dobri

Šitum je ubacio u peterac, tamo je loptu dočekao Kadzior koji je bio u duelu s domaćim stoperom, obojica su padala na travnjak, a onda je veznjak 'modrih' loptu zakačio glavom i poslao u mrežu. Počeo je slaviti kao i svi njegovi suigrači, skočila je cijela klupa, a češki sudac je pokazao na centar. No nakon prosvjeda igrača Saburtala poništio je gol i svirao prekršaj u napadu na opće čuđenje igrača Dinama. 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE. Treći gol nalazi se na 10. minuti videa.

Postojao je mali kontakt između Kadziora i stopera gruzijske momčadi, no bilo je to u stilu 'ja tebe, ti mene'. I taj mali kontakt bio je dovoljan da stoper domaće momčadi završi na travnjaku, što je bilo dovoljno sucu Ardeleanuu da poništi gol.

KAKO SU IGRALI? Livaković branio što je trebalo, Oršić pokazao koliko vrijedi...

Kako god, Dinamo na kraju itekako može biti zadovoljan pobjedom od 2-0 kojom su stigli na korak od trećeg pretkola Lige prvaka. Uzvrat je za osam dana na praznom Maksimiru.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Čarli1976 24.07.2019.

    Čudi me i zabrinjava zašto stalno tolika mržnja protiv hajduka, em što HNS drastićno kažnjava hajduka za svaku sitnicu, pa sad se i dinamovi pristaše okomili na Hajduk koji opće nema veze sa ovim susretom dinama protiv ovih amatera iz Gruzije, i onda će se pitati dinamova javnost kad u Splitu Torcida im uzvrati sa kamatama.

  • iserlohn1 24.07.2019.

    Imali netko zdrav u ovoj drzavi? Sve smi bolesnici. Kakve veze sa ovom tekmom ima Hajduk?

  • misko243 24.07.2019.

    Na korak DO treceg pretkola, ne OD treceg pretkola!

Komentiraj...
Vidi sve komentare