To je to što me zanima!

E, nećeš prijatelju! Evo kako je Modrić 'prevario' Juranovića

Golman Reala Thibaut Courtois pročitao je hrvatskog reprezentativca i obranio njegov udarac, odnosno poslušao je - Modrića! Jer fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama govori sve
Vidi originalni članak

U zadnjem kolu grupe F Luka Modrić zabio je Celticu gol iz penala za 1-0, zatim prepustio Rodrygu drugi, dok je s druge strane svoju šansu s bijele točke promašio Josip Juranović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Golman Reala Thibaut Courtois pročitao je hrvatskog reprezentativca i obranio njegov udarac, odnosno poslušao je - Modrića! Jer fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama govori sve. U trenutku dok se Juranović priprema izvesti penal, Modrić pokazuje u koju će on stranu pucati.

Nije to prvi put da Modrić pomaže svom golmanu! Doduše, tada su strane bile obrnute jer je igrao u dresu reprezentacije. Bilo je to na Euru 2016., a Modrić točnije nije ni igrao, već je odmarao budući je Hrvatska već osigurala prolaz u nokaut fazu uoči ogleda sa Španjolcima. No, s klupe je vikao Srni, a kapetan je to prenio Subašiću koji je skinuo penal Sergiju Ramosu.

VIDEO: 'KRALJEVI' PRVI Luka golom skinuo rekord Lige prvaka pa napravio potez za divljenje, Real utrpao 'petardu' NAPUNILA SE BLAGAJNA Lova do krova! Evo koliko je Dinamo zaradio od Lige prvaka

Real je do kraja utakmice utrpao još tri gola, Celtic počasni u 84., a Modrić, koji je ponio kapetansku traku 'kraljeva' u tom susretu, izašao je iz igre u 66. minuti. 

Također, Modrić je postao najstariji strijelac gola iz penala u povijesti Lige prvaka s 37 godina i 54 dana. Prijašnji rekorder bio je Burak Yilmaz (36 godina, 244 dana). Luka je i četvrti najstariji strijelac u Ligi prvaka uopće.

HRVAT POVEO BENFICU NA VRH Musa nakon prvijenca u LP: 'Predivan je osjećaj. Pokazali smo kvalitetu u teškoj grupi'

Idi na 24sata

Komentari 49

  • damirziljak 04.11.2022.

    Frendovi su prije i poslije utakmice a za vrijeme tekme sve je dozvoljeno! To se zove profesionalizam! Iskreno, kako je pucao...nije golmanu ni Lukina pomoć bila potrebna!

  • foša 03.11.2022.

    Poslije ce rec da se ne sijaca da ga je drukao

  • Freankye 03.11.2022.

    Evo zašto ga ne volim, tako je i prevario "prijatelja" Ramosa na euru 2016. NULA OD ČOVJEKA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare