To je to što me zanima!

Douglas Bradley: Moji momci ostavili su svoje srce na ledu

Medveščak je u neizvjesnoj utakmici u Domu sportova pobijedio Graz 99erse 4-3, iako je gubio, te ostao u igri za doigravanje. Jesenice i Olimpija upisali su pobjede
Vidi originalni članak

Ponosan sam na svoje dečke! Odlično smo krenuli u utakmicu i dominirali prvu trećinu, a onda primili dva gola. Na kraju prve trećine rekao sam im da ne moraju brinuti, da ćemo mi pobijediti, rekao je Douglas Bradley, trener Medveščaka, nakon 4-3 pobjede u Ledenoj dvorani Doma sportova protiv Graz 99ersa.

Medvjedi su ostvarili vrlo važnu pobjedu u 51. kolu EBEL lige. Pobjeda je vrlo bitna zbog lova na doigravanje, a do nje je Medveščak došao zaslugama Dominika Kanaeta koji je konačnih 4-3 postavio golom u 55. minuti.

- Ostavili su srce na ledu. Svaka im čast - hvalio je Bradley svoje hokejaše nakon utakmice.

Kapetan Alan Letang bio je oduševljen pobjedom, svi igrači bili su maksimalno raspoloženi. Posebice Joel Prpic...

- Kako su igrali Jesenice? Dobili? Naravno da su dobili, nisam ni mislio da će izgubiti sada kada smo mi preokrenuli - bio je pomalo razočaran Prpic, a potom je hokejaš nastavio:

- Mislim da su gledatelji uistinu mogli uživati. Vidjeli su svašta, puno golova, preokreta, pa čak i jednu tučnjavu. Utakmica je bila uistinu čudesna.

Olimpija i Jesenice, dvije slovenske momčadi koje se nalaze u izravnoj borbi s Medveščakom za doigravanje, upisale su također pobjede u ovom kolu.


Redoslijed: 1. KAC Klagenfurt 74, 2. RB Salzburg 66, 3. Vienna Capitals 64, 4. Villach 58, 5. Linz 55, 6. Graz 99ers 54, 7. Olimpija 52, 8. Jesenice 48, 9. Medveščak 48, 10. Alba Volan 43.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 19.02.2011.

    bio sam na utakmici, čudo jedno. dečki su ih rasturili, trebalo je realno biti 10-3, stalno su medvjedi bili u napadu, ali su promašivali i golman je čuda radio. ovi triput prešli centar i trećinu i triput zabili gol. bravo!!! p.s. a ovi koji pišu o namještanju..ma vi ste jedna lijepa riječ na D! da ste gledali tekmu vidjeli bi, ovi su ih toliko stisli zadnje dvije minute...pucali sa svih strana do posljednje sekunde...

  • razer_1 19.02.2011.

    e moji ljudi nemate pojma...danas se sve kupuje!a velkim igračima nije problem kupit tekmu za malo spektakla!

  • elfparovi12 19.02.2011.

    dobitni parovi i sigurne oklade, posjeitte: http://elf-parovi.blogspot.com/

Komentiraj...
Vidi sve komentare