To je to što me zanima!

Ecclestone: Monte Carlo bi mogao ostati bez Formule

Prvi čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone šokirao je javnost izjavom kako bi Monaku mogao oduzeti utrku koja je postala jedan od simbola natjecanja
Vidi originalni članak

Iako se uskim ulicama Monte Carla neprekidno vozi od 1955., i premda je i sam često naglašavao da je utrka u Kneževini nezamjenjiva, za Ecclestonea tradicija više nije bitna. Bitniji je, dakako, novac. Svemoćni vladar Formule 1 je tako zaprijetio Monaku, ali i ostalim europskim zemljama koje su organiziraju utrke, da će morati značajno povećati iznose koje plaćaju za domaćinstvo ili će ostati bez istoga. Navodno je prosječna cijena za organizaciju utrke 31.2 milijuna dolara, ali europske zemlje u tom prosjeku sudjeluju sa znatno manje novca, dok Monako čak navodno, zbog svoje tradicije i ugleda koji donosi Formuli 1, ne plaća ništa.
- Formula 1 će moći bez Monaka ako ne plati dovoljno. Europljani će morati plaćati više ili ćemo ići negdje drugdje - rekao je Ecclestone za Independent.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • The pope 20.07.2010.

    zar u današnjme svijetu tradicija ništa ne predstavlja? sramotno, sami stari prdonje koji trpaju novce u džep, najpametniji na svijetu, ne može ih nitko smijeniti (Ecclestone, Marković, naši političari)....Bernie je uništio Formulu 1

  • Knight Cross 20.07.2010.

    pa najvise ljudi gleda formulu iz europe a kaj bus vozio po aziji i takvim drzavama... kaj si ti normalan pa prvi bi presto gledat formulu makar nisam propustio utrku zadnjih 5 ovo mi 6 sezona..

  • badro delgado 20.07.2010.

    e bernie samo ti mastaj, ipak si ti u godinama, neces dugo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare