To je to što me zanima!

Eduardo je pogodio u remiju Šahtara, Dinamo stopostotan

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva zabio je gol za Šahtar na gostovanju kod Vorskle (2-2), a kijevski Dinamo svladao je Dnjipro 2-1 i ostao vodeći na ljestvici
Vidi originalni članak

Samo četiri minute bile su potrebne bivšem hrvatskom reprezentativcu Eduardu da Silvi da se upiše u strijelce na gostovanju Šahtara u Poltavi kod Vorskle u četvrtom kolu ukrajinske Premier lige.

Hrvatski Brazilac ušao je u igru u 61. minuti, a već u 65. zabio je vodeći gol za 2-1. Dubinsku loptu uputio mu je Bernard, a Dudú ju je lijepo primirio i poslao u suprotni kut (1:25:10 na videu).

Eduardu je to već treći prvenstveni gol otkako se ovo ljeto vratio iz Flamenga. Drugi Hrvat u Šahtaru, kapetan Darijo Srna, igrao je svih 90 minuta.

Ipak, to nije bilo dovoljno za pobjedu jer je u sudačkoj nadoknadi Aleksandr Kovpak na asistenciju Mladena Bartulovića pogodio za 2-2.

Šahtar je u četvrtom kolu prekinuo stopostotan niz, pa je vrh prvenstva preuzeo kijevski Dinamo koji je u derbiju svladao Dnjipro 2-1 i nastavio seriju pobjeda. Domagoj Vida za pobjedničku je momčad odigrao svih 90 minuta, a Nikola Kalinić ušao je u igru 12 minuta prije kraja.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • MARLES 10.08.2015.

    Kako mu je Bernard uputio dubinsku loptu kad je Eduardo u igru usao umjesto njega..?

  • volim plavuše 10.08.2015.

    bravo Kralju, vrati se u repku

  • lima iz getta 09.08.2015.

    ne igra od 1. jer su sigurni da ako UDE tokom igre da ce sigurno zabit haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare