To je to što me zanima!

Eduardo sjedio na klupi, konkurent "eksplodirao"

Arsene Wenger je nakon pobjede nad Slavijom mladog Thea Walcotta usporedio s Thierryjem Henryjem. Dudu je utakmicu gledao s klupe...
Vidi originalni članak

U Arsenalovoj rapsodiji u dvoboju Lige prvaka protiv Slavije važnu ulogu odigrao je mladi Theo Walcott. Uz Cesca Fabregasa i Aleksandra Hleba, 18-godišnji napadač bio je najbolji u ovoj čudesnoj Arsenalovoj večeri. Što i nije osobito dobro kad znamo da je u prvih 11 uskočio umjesto našeg Eduarda. Dudu protiv Boltona nije iskoristio svoju priliku, Theo Walcott protiv Slavije svoju jest...
- U njegovoj igri bilo je nešto 'henrijevsko', posebno u načinu na koji je zabio svoj drugi gol. Nije paničario, što je pokazatelj da je pravi strijelac - rekao je Arsene Wenger nakon što je Arsenal izjednačio najveću pobjedu u povijesti Lige prvaka.
- Čim je zabio prvi gol, opustio se i bilo je vidljivo da je izuzetno opasan - dodao je menadžer 'Topnika', koji misli da je pred mladim engleskim reprezentativcem velika budućnost.
- Siguran sam da ima sve predispozicije da postane napadač najviše klase. Ima talent, fantastičnu brzinu, inteligenciju i tehniku. No tek mu je 18 i s njim moramo biti jako strpljivi.
- Brat sestrinog muža nedavno je preminuo i njemu posvećujem prvi gol. Zato je taj gol za mene poseban - poručio je mladi Theo.
I dok je Walcott "kupovao" trenerove simpatije, Eduardo je sjedio na klupi. Uz sjajnu igru Walcotta, njegovim "akcijama" ne ide u prilog što je zabio i mladi Danac Nicklas Bendtner. Konkurenti za mjesto u sastavu zabijaju, a Dudu to promatra s klupe...



LEHMANN 'UPOZORAVA' WENGERA
Njemački reprezentativni golman Jens Lehmann sve teže podnosi status rezervnoga golmana u Arsenalu. Ispred njega je Španjolac Alumnia, a sve češće i mladi Poljak Fabianski. Lehmann je pritom poslao jasnu poruku treneru Arsenu Wengeru:
- Moj dragi trener ponekad nepotrebno gnjavi igrače i drži ih predugo na klupi za rezerve. Naravno da se neću olako pomiriti sa statusom drugoga golmana. (jk)

Idi na 24sata

Komentari 1

  • makaii 24.10.2007.

    Dudu bi im sprašio pet komada! Ta Slavija je jadna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare