To je to što me zanima!

Eduardo: Tužan sam, ali mi je i drago jer sam ipak Brazilac...

Izgubili smo i zato sam tužan, ali malo sam i sretan zbog pobjede Brazila. Ipak sam ja Brazilac, rekao je Eduardo da Silva u razgovoru s brazilskim medijima...
Vidi originalni članak

Poseban osjećaj u utakmici Hrvatske protiv Brazila imao je svakako Eduardo da Silva koji u utakmici otvaranja ipak nije zaigrao, no otkrio je svoja razmišljanja i emocije brazilskim medijima. 

- Izgubili smo i zato sam tužan, ali malo sam i sretan zbog pobjede Brazila. Ipak sam ja Brazilac - rekao je Eduardo te dodao:

- Neymar je morao dobiti crveni karton za onaj udarac laktom u Modrića, a sudac je Brazilu i poklonio penal - objasnio je Eduardo za kojeg brazilski mediji pišu kako postoji velika šansa da karijeru nastavi, a možda i završi, u brazilskom Flamengu. 

Idi na 24sata

Komentari 148

  • 16.06.2014.

    Svaka čast, čovjek je potpuno iskren a mislim da on sam nije htjeo igrati protiv Brazila, ali slijedeću utakmicu sigurno igra.

  • nogometas24 15.06.2014.

    nitko nema dvije domovine samo se moze imati tri poput ljudi iz bih kao marko marin njemacka srbija bih, eduardo samo zeli reci kako mu se jebe za sve ostale jer on sada ima lovu pa ga boli ona stvar da brail mu je dao sve omogucio karijeru u brazilu ga cijen kao igraca vise nego u hrvatskoj , a to da je u brazilu mafija ne znam dali njegova obitelj jos zivi u faveli ili sa novcima rinata ahmetova ima bolji zivot zato ima bolji zivot hebe se njemu za ukrajinu i hrvatsku on je znao kad je sjeo u avion za hrvatsku sa 16 sta zeli i svaka mu cast ispunilo mu se sutra kad se zakuha u donjecku dudu ce opet sjesti u avion put za tursku ili bilo gdje di je njemu bolje

  • BDC 15.06.2014.

    Mi zivimo u slobodnom svijetu i svatko moze da kaze sta pozeli,osim vrijedjanja.Ali ja bih ovakvo izjavio na svom prvom Svijetskom Prvenstvu i to u svojoj pravoj Domovini.JAKO SAM TUZAN ZBOG NASEG PORAZA I OVO JE PRVA I MOZDA ZADNJA UTAKMICA BRAZILA KOJOJ SE NEVESELIM STO JE POBIJEDILA.MOZE BRAZIL I BEZ TIH TRI BODA ICI DALJE A MI HRVATI MORAMO SADA SKUPITI SEST DA IDEMO DALJE.ZELIM BRAZILU SVE NAJBOLJE I NAVIJAT CU ZA NJIH IZ SVEG SRCA DA DODJU DO FINALA JER IPAK SAM BRAZILAC.A zbog ove izjave sto je on stvarno rekao ja mu ne bih dao ni minute na ovom prvenstvu.Ja ga osobno obozavam i cijenim kao igraca i dijelujemi kao skroman momak ali ovo je trebo prvo razmisliti pa izgovoriti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare