To je to što me zanima!

Ekskluzivni video: Utakmica se već igrala, a Boysi su se mlatili

Pripadnici Bad Blue Boysa potukli su se ispred Doosen arene u Plzenu s policijom dok je utakmica trajala. Huligani su bili nezadovoljni jer nisu mogli ući na stadion bez ulaznice. Letjele su boce i šake...
Vidi originalni članak

Nekoliko stotina Bad Blue Boysa ostalo je pred stadionom, pred početak utakmice između Viktorije i Dinama u Plzenu (Viktoria je slavila 2-1 u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige).

Dinamu je odobreno oko 400 karata za gostujuću tribinu, a u Češku je nahrlilo gotovo dvije tisuće Bad Blue Boysa.

Pogledajte video:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je utakmica počela, kad su valjda shvatili da neće moći ući, krenulo je opet ludilo. Letjele su boce, šake, policija je uzvratila i bilo je čak i gore od one tučnjave dva sata prije početka utakmice. 

Naelektrizirana atmosfera

Sve je kulminiralo dva sata uoči utakmice. Bad Blue Boysi sukobili su se s policijom u pokušaju da nasilno uđu na Doosen arenu. Hrvatski huligani su razbili zaštitnu ogradu, ozlijedili nekoliko redara te su napali policijskog konja.

Slučajni prolaznici su na češkom vrijeđali Bad Blue Boyse koje je policija pokušavala ukrotiti. 

 

Idi na 24sata

Komentari 132

  • Cipelcug 15.02.2019.

    Dečki su samo malo aktivno navijali.

  • 15.02.2019.

    uvrijedilo ih je to sto konj ima posao a oni ne

  • tomicalomica 15.02.2019.

    Bad blue bojsi su strah i trepet u Evropi , nema gdje nisu napravili dar mar ... nisu ko one pich kice iz Splita što bacaju turiste u more ... ok kod nas ponekad završe u Savi ali tako to ide

Komentiraj...
Vidi sve komentare