To je to što me zanima!

Eksplozija u svlačionici: 'Niko Kovač me trebao zamijeniti!'

Ovo je bila fantastična utakmica, možda i naša najbolja utakmica sezone! - rekao je Niko Kovač nakon poraza, a Nijemci su izračunali da Bayern nikad u povijesti nije nadoknadio -7 bodova
Vidi originalni članak

Bayernovoj noćnoj mori ne nazire se kraj.

Unatoč relativno dobroj igri izabranici Nike Kovača poraženi su u Der Klassikeru - dortmundska Borussia u dramatičnoj je utakmici slavila s 3-2 te tako pobjegla Bavarcima na sedam bodova razlike na vrhu prvenstvenog poretka.

Derbi je naravno i danas glavna tema u njemačkim medijima pa tako Bild donosi naslov 'Eksplozija u Bayernovoj svlačionici' koji upućuje na loše odnose unutar redova njemačkog prvaka.

S druge strane, najčitaniji njemački medij hvali partiju žuto-crnih nazivajući jučerašnju partiju Marca Reusa 'njegovom najboljom svih vremena'.

Jedna od glavnih tema vezano uz najzanimljiviju utakmicu Bundeslige svakako je i igranje bolesnog Mattsa Hummelsa.

Sam igrač je nakon utakmice izjavio kako je na poluvremenu trebao biti zamijenjen, ali i kako mu se dugo vremena nisu dogodile ovakve pogreške:

- Vjerojatno sam trebao biti zamijenjen nakon prvog poluvremena jer nisam bio u potpunosti prisutan i osjećao se pomalo tupo. Bio sam nešto bolestan jučer, ali naravno da sam htio probati. Ali kod dvije situacije se vidjelo da nisam bio 100% unutra. Takve pogreške nisu mi se dogodile od 2010. godine.

VIDEO: BORUSSIA NA +7 Dortmund je pobijedio Bayern! Niki Kovaču su dani odbrojani?

Legenda bavarskog kluba Oliver Kahn nije baš bio presretan s cijelom situacijom oko kapetana:

- Morate se zapitati što se događa s igračima. Da, Hummels je izgubio loptu, a zatim i duel pa je zamijenjen. No ne mora se poslije opravdavati da je bio bolestan. To nema smisla, to tako ne ide.

Niko Kovač tako je doživio novi veliki udarac i nagađa se da bi mu samo osam osvojenih bodova u posljednjih sedam ligaških utakmica moglo presuditi na klupi minhenskog kluba. U prilog mu ne ide niti podatak koji su iskopali pedantni statističari, a prema kojem Bayern nikada u povijesti nije uspio nadoknaditi ovako velik zaostatak nakon 11 kola!

- Ovo je bila fantastična utakmica. Primili smo golove nakon dvije kontre, a to se ne bi smjelo događati jer smo znali da Borussia ima nekoliko brzih igrača koji znaju iskoristiti prostor. Trebali smo biti kompaktniji. Nažalost, izgubili smo, a remi bi bio pravedniji - rekao je Kovač nakon utakmice pa dodao:

- U mnogo segmenata, ovo nam je bila najbolja utakmica sezone! Sedam bodova zaostatka je puno, ali sve je moguće, sezona je još na početku i uz puno rada možemo to nadoknaditi.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • rođo101 11.11.2018.

    i kažu trener gazi igrače,pa treba ih gazit treba ih uništavat,al ono doslovno terat da puze. gledam danas na njemačkoj tv humels je bio nešto slab,ali je sam izjavio da može da želi igrat i prije utakmice su mu ddoktori smućkali koktel koji je popio i sad kad ga je sančo pretrčo ko nekakog balavca u drugom poluvremenu kovač je krij što ga nije izvadio. izvadio ga je kad je vidio da neide i stavio je silea i šta se dogodilo,pala su dva gola.

  • LebronJordan23 11.11.2018.

    Je sad ga je kao trebao izvadit iz igre, a kada ne igra opet ne valja, treba sve umišljene zvijezdice na klupu i dat dečkima iz akademije da igraju pa da vidiš

  • sena2 11.11.2018.

    Kovac odnosno Hoeneß mora potjerati Riberya,Martineza,Boatenga,Robbena..Mülleru dati ultimatum da se potrudi ili ide na transfer listu..Dati vise sanse mladom sanchezu i uz jos koje osvjezenje graditi momcad!Jer se vidi da fali mladih i brzih igraca koje Bayern trenutno nema

Komentiraj...
Vidi sve komentare