To je to što me zanima!

Eksplozije u Donjecku oštetile Šahtarov stadion, nema žrtava

Donbass Arenu u ranojutarnjim satima u subotu pogodile su dvije snažne eksplozije koje su oštetile instalacije sa sjeverozapadne strane. Nasreću, nitko nije stradao...
Vidi originalni članak

Nemiri na istoku Ukrajine u Donjecku nisu poštedjeli niti stadion Šahtara. Klub je objavio kako je u subotu u 5 sati Donbass Arena granatirana sa sjeverozapadne strane, što je ostavilo vidljive posljedice na vanjštini doma "rudara".

- Dvije snažne eksplozije odjeknule su kraj Donbass Arene. Kao rezultat granatiranja, brojna su oštećenja na sjeverozapadnoj vanjštini stadiona, kablovima, opremi i stadion je odspojen od elektrane koja se nalazi na sjevernoj strani parka u kojem je Donbass Arena - stoji u priopćenju.

Prema izvješćima iz Ukrajine, nema žrtava pogođenih ovim bombardiranjem.

Donbass Arena građena je za potrebe Eura 2012., a u njenu je granju uloženo oko 400 milijuna dolara. Šahtar je svoje domaće utakmice zbog novonastale situacije već ranije premjestio u Lavov.

U Šahtaru nastupa kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna, dok je nakon četiri godine, po isteku ugovora, u Flamengo otišao Eduardo da Silva.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • 24.08.2014.

    Najbolje je nasim igracima da mjenjaju sredinu i bjeze sto prije iz Ukrajine....

  • 23.08.2014.

    Sva sportska javnost Svijeta, mora ustati protiv agresije Rusa na Ukrajinu, svi u bojkot protiv ruskih agresora.

  • Nisam 23.08.2014.

    Zanimljivo, objavljuje se da je nekakav stadion porušen usljed prekomjernog granatiranja ali ništa se ne može pročitati o poginulim civilima uslijed prekomjernog granatiranja. Oni su valjda nebitni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare