To je to što me zanima!

'El Clasico se igrao i prije njih. Čak su i svinjske glave padale'

Real nije Ronaldo, isto tako, glupost je da El Clasico neće biti zanimljiv jer nema njih dvojice. El Clasico je uvijek El Clasico, rekao je Ernesto Valverde uoči utakmice Barcelone i Reala u nedjelju u 16.15 sati
Vidi originalni članak

Real u zadnjih šest utakmica ima jednu pobjede. I četiri poraza.

'Kraljevi' će potvrdu izlaska iz krize, jer pobjeda protiv slabašne Viktorije Plzen 2-1 nije uvjerila navijače da je sve loše iza njih, tražiti na vjerojatno najgorem mogućem mjestu, na Nou Campu gdje u ligi nisu slavili dvije i pol godine. 

Točan datum je 2. travanj 2016. godine, a bilo je 2-1 za Madriđane.

Za pobjedu je zabio Cristiano Ronaldo, kojeg, kao ni Lea Messija, neće biti u nedjeljnom El Clasicu (16.15 sati).

Ronaldo je u Juventusu, Messi je ozlijeđen i bit će to prvi put nakon 11 godina da u jednom od najvećih derbija na svijetu nema ni Messija ni Ronalda.

Lopetegui: Vama je ovo super, nama nije

Real u El Clasico ulazi s tek sedmog mjesta, nakon katastrofalnog ulaska u sezonu stolica se opasno trese Julenu Lopeteguiju.

- Mislim da za mene postoji život i nakon El Clasica, Pa neću umrijeti. Ova situacija je dobra samo za vas novinare. Znamo protiv koga igramo, ali prvenstveno ćemo misliti na to kako ćemo mi odigrati - rekao je Lopetegui, kojeg su igrači Reala javno podržali.

- Naravno da mi je to drago čuti i da pomaže. Vjerujem im, a i oni meni. Radimo naporno i želimo pokazati navijačima što znamo - rekao je Lopetegui i nastavio:

- Barcelona i Real, većeg derbija od ovoga nema. Posebna je to utakmica. Nema nervoze u svlačionici, imam momčad koja može preokrenuti ovu situaciju. U samo nekoliko utakmica ove sezone nismo bili bliže pobjedi, u ostalima smo dominirali - rekao je Lopetegui, čiji je Real u zadnjih pet utakmica triput izgubio i koji u nedjeljni El Clasico ulazi sa sedmog mjesta.

Valverde: Glupost, pa nogomet se igrao i prije njih dvojice

Barcelona čeka Real s vrha. 

- Naše utakmice nikad nisu obične. Iza nas je odličan tjedan, odigrali smo dvije sjajne utakmice i nadamo se da ćemo nastaviti. Znamo u kakvom je stanju Real, ali moramo se paziti, jer kad je ranjen, Real je najopasniji - rekao je Ernesto Valverde, trener Barcelone.

Bit će ovo stvarno poseban El Clasico, bez Ronalda i Messija.

- Real nije Ronaldo, isto tako, glupost je da El Clasico neće biti zanimljiv jer nema njih dvojice. Pa nogomet se igrao i prije njih, El Clasico se igrao prije njih. Bilo je sjajnih derbija, fantastičnih igrača i napetosti... Na teren su padale i svinjske glave. El Clasico je uvijek El Clasico - rekao je Valverde.

Neće biti Messija i Ronalda, ali bit će Ivana Rakitića i Luke Modrića, koji će dobiti šansu preuzeti glavne uloge u jednom od najvećih derbija svijeta.
 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • boxeur 27.10.2018.

    Ronaldinho ronaldo zidane... jel potrebno dalje. Serete bezveze

  • 27.10.2018.

    Ajmoooo :))))

  • 27.10.2018.

    evo placem jer ti pederi nisu tuprije 40 godina sam takodje plakao jer ih nije bilo,sad placem jer modric sere i nije u formi,citav svijet se trese i zali,imaju traume cak i marsovci

Komentiraj...
Vidi sve komentare