Obavijesti

Sport

Komentari 35

'El Clasico se igrao i prije njih. Čak su i svinjske glave padale'

'El Clasico se igrao i prije njih. Čak su i svinjske glave padale'
8

Real nije Ronaldo, isto tako, glupost je da El Clasico neće biti zanimljiv jer nema njih dvojice. El Clasico je uvijek El Clasico, rekao je Ernesto Valverde uoči utakmice Barcelone i Reala u nedjelju u 16.15 sati

VIDEO

Real u zadnjih šest utakmica ima jednu pobjede. I četiri poraza.

'Kraljevi' će potvrdu izlaska iz krize, jer pobjeda protiv slabašne Viktorije Plzen 2-1 nije uvjerila navijače da je sve loše iza njih, tražiti na vjerojatno najgorem mogućem mjestu, na Nou Campu gdje u ligi nisu slavili dvije i pol godine. 

Točan datum je 2. travanj 2016. godine, a bilo je 2-1 za Madriđane.

Za pobjedu je zabio Cristiano Ronaldo, kojeg, kao ni Lea Messija, neće biti u nedjeljnom El Clasicu (16.15 sati).

Ronaldo je u Juventusu, Messi je ozlijeđen i bit će to prvi put nakon 11 godina da u jednom od najvećih derbija na svijetu nema ni Messija ni Ronalda.

ESP, UEFA CL, Real Madrid vs FC Barcelona

Lopetegui: Vama je ovo super, nama nije

Real u El Clasico ulazi s tek sedmog mjesta, nakon katastrofalnog ulaska u sezonu stolica se opasno trese Julenu Lopeteguiju.

- Mislim da za mene postoji život i nakon El Clasica, Pa neću umrijeti. Ova situacija je dobra samo za vas novinare. Znamo protiv koga igramo, ali prvenstveno ćemo misliti na to kako ćemo mi odigrati - rekao je Lopetegui, kojeg su igrači Reala javno podržali.

- Naravno da mi je to drago čuti i da pomaže. Vjerujem im, a i oni meni. Radimo naporno i želimo pokazati navijačima što znamo - rekao je Lopetegui i nastavio:

- Barcelona i Real, većeg derbija od ovoga nema. Posebna je to utakmica. Nema nervoze u svlačionici, imam momčad koja može preokrenuti ovu situaciju. U samo nekoliko utakmica ove sezone nismo bili bliže pobjedi, u ostalima smo dominirali - rekao je Lopetegui, čiji je Real u zadnjih pet utakmica triput izgubio i koji u nedjeljni El Clasico ulazi sa sedmog mjesta.

Valverde: Glupost, pa nogomet se igrao i prije njih dvojice

Barcelona čeka Real s vrha. 

- Naše utakmice nikad nisu obične. Iza nas je odličan tjedan, odigrali smo dvije sjajne utakmice i nadamo se da ćemo nastaviti. Znamo u kakvom je stanju Real, ali moramo se paziti, jer kad je ranjen, Real je najopasniji - rekao je Ernesto Valverde, trener Barcelone.

Bit će ovo stvarno poseban El Clasico, bez Ronalda i Messija.

- Real nije Ronaldo, isto tako, glupost je da El Clasico neće biti zanimljiv jer nema njih dvojice. Pa nogomet se igrao i prije njih, El Clasico se igrao prije njih. Bilo je sjajnih derbija, fantastičnih igrača i napetosti... Na teren su padale i svinjske glave. El Clasico je uvijek El Clasico - rekao je Valverde.

Neće biti Messija i Ronalda, ali bit će Ivana Rakitića i Luke Modrića, koji će dobiti šansu preuzeti glavne uloge u jednom od najvećih derbija svijeta.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka