To je to što me zanima!

El Soudani i Gotal propustit će derbi: Pred dugom su pauzom

Dinamo i Hajduk vjerojatno su izgubili udarne napadače za "vječni derbi" na Poljudu za dva tjedna. Soudani ima rupturu mišića prepone, a Gotalu je stradalo koljeno...
Vidi originalni članak

Standardni prvotimci Dinama i Hajduka Hillel Soudani i Sandro Gotal vrlo vjerojatno neće nastupiti na "vječnom derbiju" na Poljudu 14. ožujka u sklopu 25. kola MAXtv Prve lige. Riječ je o nešto ozbiljnijim ozljedama zbog kojih će nekoliko tjedana izbivati s travnjaka.

Alžirac Soudani ovog je proljeća odigrao tek 69 minuta protiv Zadra prije dva tjedna, a dulje vrijeme postavljalo se pitanje što je pravi razlog njegova neigranja. Trener Zoran Mamić spominjao je "potrošeni materijal" i umor nakon reprezentativnog nastupa na Kupu nacija, no epilog svega ipak je ozljeda, i to ruptura mišića prepone koju je otkrila magnetska rezonanca.

Gotalu je, pak, na zadnjem treningu uoči nedjeljne utakmice "bilih" protiv Zadra (17 sati) zaplesalo koljeno i nije mogao nastaviti. Napadača Hajduka u ponedjeljak očekuje pregled magnetskom rezonancom koji će otkriti što je stradalo u koljenu i koliko će trajati oporavak.

Predviđa se kako će Soudani zbog rupture mišića biti odsutan oko tri tjedna, dok bi Gotal mogao mirovati i dvostruko duže.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Vladek78 02.03.2015.

    treba se tog sudanija rješavati pod svaku cijenu samo je na trošku plaće a igra sve slabije i slabije

  • El Tractor 01.03.2015.

    E jake stvari, teško da bi ovaj Gotal išta pomogao, a Soudani gleda šta prije dignuti sidro!

  • loc 01.03.2015.

    kad pogledate derbi:Eduardo-Pinto-Sigali-Taravel-Šimunović-Ademi-Machado-Pavičić-Fernandes-Pjaca-Henriquez vs Kalinić-Vršajević-Maloča-Milović-Jozinović-Sušić-Vuković-Caktaš-Vlašić-Maglica-Milevsky i kad pogledate tko igra u El classicu: Ter Stegen-Alves-Pique-Mathieu-Alba-Busquets-Raktić-Iniesta-Neymar-Messi-Suarez vs Casillas-Carvajal-Ramos-Pepe-Marcelo-Kroos-Modrić-James-Bale-Ronaldo-Benzema El classico izgleda potpuno bezveze naspram našeg "derbija"

Komentiraj...
Vidi sve komentare