To je to što me zanima!

Elche izbacili u Segundu zbog dugova: Pašalić prema Interu?

Dojučerašnja momčad Marija Pašalića Elche izbačena je u drugu španjolsku ligu zbog neriješenih devet milijuna eura duga. Eibar će tako ostati u društvu najboljih
Vidi originalni članak

Iako su igrama drugu sezonu u nizu izborili ostanak u Primeri, nogometaši Elchea sljedeće će sezone igrati u Segundi. Disciplinski sudac španjolske lige izbacio je klub u drugu ligu zbog dugova, stoji na službenim stranicama lige.

Nepodmirene financijske obveze Elchea procjenjuju se na oko devet milijuna eura. Kako klub u blizini Valencije nije ništa poduzeo do roka koji je postavljen za četvrtak, automatski se izbacuje u nižu ligu.

Ovakav rasplet ostavlja neizvjesnim sudbinu hrvatskog reprezentativca Marija Pašalića koji je u Elcheu boravio na posudbi iz Chelseaja. On sam nije imao problema s plaćom jer je ona stizala iz Londona, no njegovi suigrači jesu pa su jedno vrijeme i štrajkali.

Talijanski Sky Sport piše kako će milanski Inter iskoristiti ovu situaciju i dovesti mladog hrvatskog veznjaka. Potvrdio je to direktor kluba Piero Ausilio.

Zbog izbacivanja Elchea u drugu ligu naknadnu je kartu za Primeru dobio 18-plasirani Eibar. Uz njega, ispali su i Almería te Córdoba, a promociju je zasad izborio tek Betis. Kolo prije kraja Girona drži drugo mjesto koje također donosi izravno napredovanje, a mjesta koja jamče dodatne kvalifikacije zasad drže Sporting Gijón, Las Palmas, Valladolid i Zaragoza.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • El Tractor 05.06.2015.

    Čula, rekla, kazala...

  • šteta 05.06.2015.

    ovaj inter najviše voli Hrvate, iako bi bilo lijepo da mu srede posudbu u Premiershipu

  • mesuney 05.06.2015.

    Nece Barci biti lako doci na gostovanje protiv Eibara iduce sezone hahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare