To je to što me zanima!

Elvis Scoria preuzima Split, a klub dovodi trojicu novih igrača

Iznenadio me najavom da želi otići. Rekao mi je da nisu u pitanju financije nego da ima neke druge planove i meni ništa nije preostalo nego pronađem novog trenera, rekao je predsjednik kluba Žužul
Vidi originalni članak

Nakon što je trener Vjekoslav Lokica odlučio napustiti klupu Splita, predsjednik kluba Slaven Žužul brzo je našao rješenje. Lokicu će na klupi zamijeniti Elvis Scoria koji će momčad preuzeti nakon povratka s priprema iz Turske.

Iako se špekuliralo kako Lokica odlazi zbog financijskih razloga, kao i brojni igrači u zadnjih godinu dana, to nije razlog.

- Javio mi se Vjeko iz Turske, iznenadio me najavom da želi otići. Rekao mi je da nisu u pitanju financije nego da ima neke druge planove i meni ništa nije preostalo nego da pronađem novog trenera. Odavno nisam vidio trenera koji se toliko dao za klub, stvarno mu svaka čast i sretan put gdje god otišao. Rastajemo se prijateljski, a mi ćemo pokušati s drugim trenerom izboriti opstanak u ligi - kazao je Slaven Žužul koji je dogovorio i tri pojačanja koja bi se trebali priključiti momčadi od ponedjeljka. 

Riječ je o Dinu Škvorcu, Belgijancu Mutombu koji je igrao u Rijeci te još jedan mladi francuski igrač koji dolazi na probu.

Momčad Splita za vikend se vraća iz Turske kad će u Splitu biti predstavljeni i novi trener koji će od ponedjeljka preuzeti treninge, tjedan dana uoči otvaranja sezone, kada Splitu na Park mladeži dolazi gradski rival Hajduk.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • odlucni 12.02.2017.

    dolazi skorija da popravi skor.Al druga liga toje vama trener za povratak.

  • atakona 09.02.2017.

    Nadam se da ce ispast,neka se vrati Zagreb ili Sibenik u ligu

  • bare000 09.02.2017.

    Split nemq za kiflu,a scoria dosao jel ga nitjo nece

Komentiraj...
Vidi sve komentare