To je to što me zanima!

Embolo organizirao zabavu pa bježao preko krova od policije

Išao sam u Essen kod prijatelja pogledati košarkašku utakmicu. Stan u kojem sam bio je samo blizu stana u kojem je bila zabava, lažna je informacija da sam i ja tamo bio, napisao je na Instagramu
Vidi originalni članak

Švicarski reprezentativac, Breel Embolo (23), koji nastupa za Borussiju Mönchengladbach organizirao je zabavu u kafiću "Extrablatt" na jezeru Baldeney u njemačkom gradu Essenu pa pobjegao preko krova kroz prozor uletio u susjedni stan kada je policija pokucala na vrata, piše BILD, a cijeli slučaj potvrdila je i njemačka policija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kućne zabave i okupljanja u Njemačkoj su zabranjeni, ali to nije spriječilo napadača Mönchengladbacha da organizira tulum.

- Kada su policajci došli, jedna je osoba preko krova pobjegla u susjedni stan. Službenik je provalio u stan i zatekao jednu osobu. To je bio Embolo - rekao je glasnogovornik policije.

DINAMOVCA OTKRILA DJEVOJKA? Kastratijev rođendanski korona party: Nitko nije mario za mjere

No, nogometaš ne priznaje krivicu. Tvrdi da se našao na u krivom vremenu na krivom mjestu.

- Išao sam u Essen kod prijatelja pogledati košarkašku utakmicu. Stan u kojem sam bio je samo blizu stana u kojem je bila zabava, lažna je informacija da sam tamo bio. Ipak, u ovakvim okolnostima je bilo pogrešno što nisam bio kod kuće - napisao je na svojem Instagram profilu.

Embolo je danas obavio obavio prvi trening s momčadi nakon što se njegov test na koronu pokazao negativnim, a ove sezone je u 20 utakmica zabio četiri gola i upisao tri asistencije.

- Pričali smo s Breelom. Uvjerio nas je da nije bio na zabavi - rekao je njegov suigrač Christoph Kramer.

PREKRŠILI MJERE Srbi 'zakuhali' korona skandal u Premiershipu: Milivojević u znak isprike donirao novac

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • dantejebo 20.01.2021.

    dobra ideja, al šteta što ste glupasti pa svi morate snimati i objavljivati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare