Obavijesti

Sport

Komentari 4

Srbi 'zakuhali' korona skandal u Premiershipu: Milivojević u znak isprike donirao novac

Srbi 'zakuhali' korona skandal u Premiershipu: Milivojević u znak isprike donirao novac

Mediji su za kršenje zakona od strane nogometaša saznali kada je Mitrovićeva djevojka Kristina Janjić nepromišljeno objavila snimku slavlja na svojem Instagram profilu

Engleski tabloid The Sun drugog je dana 2021. objavio slike srpskih reprezentativaca, koji za kruh zarađuju u Premiershipu, Aleksandra Mitrovića (26) i Luke Milivojevića (29) kako zajedno slave doček Nove godine, unatoč Covid-19 pravilniku koji zabranjuje okupljanja više osoba.

Pokretanje videa ...

Mediji su za kršenje zakona od strane nogometaša saznali kada je Mitrovićeva djevojka Kristina Janjić nepromišljeno objavila snimku slavlja na svojem Instagram profilu. Na snimci se moglo vidjeti sedam odraslih osoba, a u nekim trenucima i dvoje djece u Fulhamovom ovosezonskom dresu.

Djevojka Fulhamovog napadača ubrzo je ugasila profil na toj društvenoj mreži, ali prekasno.

Zbog iznimno crnih brojki u Londonu, kao i u ostatku Velike Britanije, zabranjena su sve vrste okupljanja, a sve se ovo događalo u jeku kritične situacije s korona virusom u momčadi Fulhama.

Zbog više pozitivnih nalaza na koronu u redovima Fulhama, odgoda utakmice sa 'Spursima'
Zbog više pozitivnih nalaza na koronu u redovima Fulhama, odgoda utakmice sa 'Spursima'

- Razočaran sam. Svi u klubu smo bili ogorčeni kad smo vidjeli Aleksove (op.a. Mitrović) slike. Razumije da je napravio grešku i razumije da je to bilo jako neodgovorno. Interno ćemo se zabaviti tim slučajem i Aleks će snositi posljedice za svoje greške, kao i svi drugi - rekao je menadžer Fulhama Scott Parker.

Newcastle United v Fulham - Premier League - St James

Podsjetimo, momčad s Craven Cottagea zbog velikog broja slučajeva zaraze korona virusom bila je prisiljena odgoditi utakmicu s Tottenhamom 30. prosinca, a da stvari nisu krenule nabolje dobili smo potvrdu kada su odgodili i sljedeću s Burnleyem.

Sve je više zaraženih, hoće li doći do prekida Premier lige?
Sve je više zaraženih, hoće li doći do prekida Premier lige?

Da priča bude još gora, Milivojević je kapetan Crystal Palacea i upravo bi on trebao biti primjer svima ostalima, ali, eto, u ovoj 'utakmici' je podbacio.

Premier League - Aston Villa v Crystal Palace

- Želim se javno ispričati za svoje postupke u novogodišnjoj noći. Kao kapetan nogometnog kluba Crystal Palace potpuno sam svjestan da moje odgovornosti nadilaze nogomet i da sam u ovom slučaju iznevjerio navijače, klub, menadžera i suigrače. U trenutku koji je doista težak i izazovan za sve, iskreno sam zahvalan što mogu nastaviti raditi posao koji volim i ne uzimam to zdravo za gotovo. Jako mi je žao svakoga tko je zbog mojih postupaka bio bijesan, povrijeđen i uznemiren - javno se ispričao Milivojević pa najavio da će u znak isprike donirati novac lokalnoj medicinskoj službi u daljnjoj borbi protiv korona virusa: 

- Donirat ću lokalnoj medicinskoj službi novac kako bih im pomogao da nastave nevjerojatan rad u našoj zajednici u borbi protiv ovog virusa.