To je to što me zanima!

Emery pred otkazom: Luis Enrique novi trener PSG-a?

Dvije neuspješne sezone u Ligi prvaka mogle bi biti fatalne za Unaija Emeryja. Naime, vlasnik PSG-a Al-Khelaifi u potrazi je za novim trenerom, a kao glavni kandidat spominje se Luis Enrique...
Vidi originalni članak

Nakon što je prošle godine tragično izgubio od Barcelone u osmini finala Lige prvaka te izgubljene bitke za prvaka Francuske protiv Monaca, trener PSG-a Unai Emery bio je pred otkazom. Ipak, Nasser Al-Khelaifi mu je odlučio pružiti još jednu šansu uz veliku novčanu injekciju da unaprijedi momčad.

PSG je potrošio milijune, no ni ove sezone neće uspjeti ostvariti svoj glavni cilj, a to je osvajanje Lige prvaka. Nakon poraza od Reala, ove godine također u osmini finala, očito je bilo kako će ovo ljeto Emery postati bivši.

Kako prenose francuski mediji, nasljednik Španjolca trebao bi biti bivši trener Barcelone, Luis Enrique. Al-Khelaifi je navodno bio zainteresiran i za Contea, no ne sviđa mu se njegov stil igre. Stoga, Luis Enrique je zasad glavni favorit.

Nakon odlaska iz Barcelone prošlo ljeto, Enrique je trenutno bez angažmana.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Boki8 22.03.2018.

    Nikakav trener a to za Messija i klupu?????? Sto bi Messi Sjedio na klupi najbolji igrac svijeta netreba nesmije da Sjedi na klupi.

  • maliduje17 21.03.2018.

    E taj je prava pravcata brukva... taj nije ima muda sisti Messia jedanput na klupu, ima da s egom PSG-ovih igraca igra formaciju 8-7-7 da svi budu zadovoljni

Komentiraj...
Vidi sve komentare