To je to što me zanima!

Emeryju prekipjelo: Özil odlazi, nije niti u sastavu za Liverpool

Španjolski trener uz Özila navodno je otpisao i Aarona Ramseyja, kojemu ugovor s topnicima ističe na ljeto, a za njega su zainteresirani europski velikani poput Manchester Cityja i PSG-a
Vidi originalni članak

Mesut Özil nije s ostatkom momčadi doputovao u Liverpool na gostovanje s redsima te nije u sastavu, javlja Daily Mail. 

No iako su prvi izvještaji govorili kako se vjerojatno radi o odluci trenera, Englezi sada javljaju kako je Mesut rekao da ne može igrati zbog ozljede koljena.

Bivši njemački reprezentativac, koji je u siječnju potpisao ugovor za 350 tisuća funti tjedno, u remiju s Brightonom 1-1 izvučen je na poluvremenu, a poznato je i otprije da Emery njegovim pristupom igri i nije previše zadovoljan.

Emery je u sastav unio drastične promjene, a iako je Arsenal peti na tablici, pozitivna promjena u momčadi se vidi. 

Španjolski trener uz Özila navodno je otpisao i Aarona Ramseyja, kojemu ugovor s topnicima ističe na ljeto, a za njega su zainteresirani europski velikani poput Manchester Cityja i PSG-a.

A uoči gostovanja u Liverpoolu, Emery je imao samo riječi hvale za protivnika:

- Pa ovaj Liverpool bi mogao cijelu sezonu proći neporažen.

A nakon usporedbe s legendarnim Invinciblesima, usporedio ih je i sa svojom sadašnjom momčadi:

- Oni nam trebaju biti model za budućnost. Trebamo biti zahtjevni prema sebi, no istovremeno moramo biti i strpljivi.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Space Burek 29.12.2018.

    Ozilu je bio cilj izboriti bolesni ugovor koji mu je Arsenal dao i od onda igra kao baba. A sad ce ga tesko prodat jer mu nitko nece dati toliku placu koju sada ima u Arsenalu.

  • ivan811 28.12.2018.

    mislim da je Wenger bio bolji trener kad se sjetim Sanchez i Ozil kako su igrali to je bila milina gledat!!bez para tesko se suprostavit ostalim velikanima u engleskoj tako da su mogli ostavit Arsena bar je igrao ljepsi nogomet!

  • arsene 28.12.2018.

    Nek čovjek slaže sebi ekipu kako želi i ja ga podržavam! I Kloppu je trebalo dosta vremena, a pogotovo će njemu trebati nakon Wengera koji je tamo bio preko dva desetljeća. Još barem 4 prijelazna roka će trebati da se to sve posloži i zapravo ima čovjek super rezultate, ali ima tu nesreću što i ostali odlično igraju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare