To je to što me zanima!

Emotivni Salah frendu Lovrenu: Meni ćeš najviše nedostajati... Sretno prijatelju moj, volim te!

Ne znaš ti kako se sad osjećam. Nedostajat ćeš nam svima, a meni najviše. Hvala na svemu što si učinio za ovaj klub i svemu što si učinio za mene, nek je tebi i tvojoj obitelji sretno, poručio je Egipćanin Lovrenu
Vidi originalni članak

Egipatski nogometni čarobnjak Mohamed Salah u Liverpoolu je od ljeta 2017. Jedan od senatora svlačionice koje je zatekao po do dolasku bio je - i naš srebrni 'Vatreni', Dejan Lovren (31). U dvije godine osvojili su sve što se osvojiti može i postali veliki prijatelji.

VIDEO: Salahov emotivni 'Sretno' prijatelju Lovrenu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U ponedjeljak je i službeno objavljeno kako Lovren, nakon šest blistavih godina u Redsima, odlazi u ruski Zenit iz Sankt Petersburga. A nije lako nakon dvije godine dijeljenja svakodnevice rastati se s frendom.

- Ne znam kako se oprostiti s tobom, prijatelju moj. Ne znaš ti kako se sad osjećam. Nedostajat ćeš nam svima, a meni najviše - počeo je Salah.

- Nevjerojatan si igrač i moj veliki prijatelj. Već mi nedostaješ. Volim te. U ove dvije godine koliko sam ja tu bio si fantastičan i na travnjaku i van travnjaka - priča Egipćanin.

OPROŠTAJ TRENERA Emotivni Klopp: 'Ma Lovren je legenda, uvijek se može vratiti'

- I zato ti hvala na svemu što si učinio za klub i svemu što si učinio za mene. Želim ti sve najbolje u budućnosti, neka ti karijera i dalje bude fenomenalna kao što je bila do sada - pričao je Salah pa zaključio:

- Želim da ti i tvoja obitelj uživate i u tvom novom klubu, u novom gradu i novoj zemlji. Hvala ti na svemu i nadam se da se opet što prije vidimo - poručio je Egipćanin hrvatskom reprezentativcu, novom stoperu Zenita.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 28.07.2020.

    Taj Salah je duša od čovjeka,to se baš vidi na njemu.

  • pobjednik_ 28.07.2020.

    Mene samo zanima hoce li Lovrenova supruga otici s njim u Petrohrad ili ostaje u Zagrebu, pitam da znam kakav program ce mi biti ovo ljeto 😂🤣

  • Kawasaki CH 27.07.2020.

    Petre i Ante obojica mozete Lovrenu svirat frulu on je gospodin a viste drvosjece od ljudi😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare