Obavijesti

Sport

Komentari 20

Emotivni Salah frendu Lovrenu: Meni ćeš najviše nedostajati... Sretno prijatelju moj, volim te!

Emotivni Salah frendu Lovrenu: Meni ćeš najviše nedostajati... Sretno prijatelju moj,  volim te!

Ne znaš ti kako se sad osjećam. Nedostajat ćeš nam svima, a meni najviše. Hvala na svemu što si učinio za ovaj klub i svemu što si učinio za mene, nek je tebi i tvojoj obitelji sretno, poručio je Egipćanin Lovrenu

VIDEO

Egipatski nogometni čarobnjak Mohamed Salah u Liverpoolu je od ljeta 2017. Jedan od senatora svlačionice koje je zatekao po do dolasku bio je - i naš srebrni 'Vatreni', Dejan Lovren (31). U dvije godine osvojili su sve što se osvojiti može i postali veliki prijatelji.

VIDEO: Salahov emotivni 'Sretno' prijatelju Lovrenu

Pokretanje videa...

Salah Lovrenu... 00:41

U ponedjeljak je i službeno objavljeno kako Lovren, nakon šest blistavih godina u Redsima, odlazi u ruski Zenit iz Sankt Petersburga. A nije lako nakon dvije godine dijeljenja svakodnevice rastati se s frendom.

- Ne znam kako se oprostiti s tobom, prijatelju moj. Ne znaš ti kako se sad osjećam. Nedostajat ćeš nam svima, a meni najviše - počeo je Salah.

- Nevjerojatan si igrač i moj veliki prijatelj. Već mi nedostaješ. Volim te. U ove dvije godine koliko sam ja tu bio si fantastičan i na travnjaku i van travnjaka - priča Egipćanin.

Emotivni Klopp: 'Ma Lovren je legenda, uvijek se može vratiti'
Emotivni Klopp: 'Ma Lovren je legenda, uvijek se može vratiti'

- I zato ti hvala na svemu što si učinio za klub i svemu što si učinio za mene. Želim ti sve najbolje u budućnosti, neka ti karijera i dalje bude fenomenalna kao što je bila do sada - pričao je Salah pa zaključio:

- Želim da ti i tvoja obitelj uživate i u tvom novom klubu, u novom gradu i novoj zemlji. Hvala ti na svemu i nadam se da se opet što prije vidimo - poručio je Egipćanin hrvatskom reprezentativcu, novom stoperu Zenita.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...