To je to što me zanima!

Engleski mediji: Modrić i Lennon najgori u Spursima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nogometni portal Goal.com ocijenio je nastup Luke Modrića protiv Middlesbrougha lošom peticom, koju je dobio još sam jedan igrač
Vidi originalni članak

Ono što je pokazao na terenu u ovoj utakmici ne opravdava velik novac uložen u njegovo dovođenje. Nije uspio apsolutno ničime pridonijeti igri Tottenhama, o igri Luke Modrića piše Goal.com. Juande Ramos je Modrića postavio na poziciju zadnjeg veznog, u paru s Jenasom, što očito nije idealno rješenje. Luka se uglavnom bavio defenzivnim zadacima, a naprijed je odlazi samo slučajno. U tome vjerojatno leži razlog što je u svom službenom debiju bio vrlo neuvjerljiv.
Bivši Dinamov kapetan dobio je ocjenu 5 za ono što je prikazao. Samo je još Aaron Lennon, s kojim je Luka najviše i kombinirao, dobio tu nisku ocjenu. Assoue-Ekotto je zaradio 5.5, Dawson, Zokora, Jenas, Gomes, Bale, Bent i Giovani su dobili 6, Berbatov i O'Hara 6.5, a čak 7.5 dobili su David Bentley i Jonathan Woodgate.
"Bio je najopasniji igrač Spursa, zamalo je i zabio gol nakon dobrog dodavanja Jenasa", piše Goal.com u opisu Bentleyjeve igre.
Najbolje ocjene na utakmici dobili su strijelci Mido i Wheater, ali i Stuart Downing. Njima su pripale odlične 'osmice'.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • sasapref 18.08.2008.

    Realno,decko nije ni za trecu Englesku diviziju

  • Marin16 17.08.2008.

    A engleski novinari, nakon wembleya se okomili na hrvate

  • Knight Cross 17.08.2008.

    nije on za takav klub on je za klub tipa Arsenal ili tako neki!

Komentiraj...
Vidi sve komentare