To je to što me zanima!

Englezi: Bili smo životinje i jeli travu! A mnogi su nas otpisali...

Ovo je sada istovremeno i opasno; osjećamo taj zanos uspjeha koji je ponio cijelu zemlju i koji sada stvara atmosferu da moramo osvojiti pehar. Svjesni smo da će baš to biti najveći mogući izazov za nas, ali igrači su spremni za to, rekao je Southgate
Vidi originalni članak

U derbiju teškaša Engleska je poslala Njemačku kući s Eura. Englezi su na Wembleyju dobili 2-0 golovima Sterlinga i Kanea i izborili odlazak u Rimu na Ukrajinu.

ENGLESKA - NJEMAČKA 2-0 Sterling i Kane za četvrtfinale!

- Znali smo da nam treba veliki nastup protiv Njemačke, a to smo učinili danas. Učiniti to za svoju zemlju uvijek je posebno, a presretan sam što sam zabio. Znali smo s kojim intenzitetom možemo igrati i ne može se puno momčadi nositi s tim. Jeli smo travu i na terenu smo bili stvarno životinje - slikovito se izrazio Sterling.

Izbornik Gareth Southgate skoro pa je blistao od sreće...

- Moji su igrači ispisali povijest! Bili smo jednom u polufinalu europskog prvenstva i sada imamo šansu da taj rezultat ponovimo i napravimo nešto posebno. Međutim, ovo je sada istovremeno i opasno; osjećamo taj zanos uspjeha koji je ponio cijelu zemlju i koji sada stvara atmosferu da moramo osvojiti pehar. Svjesni smo da će baš to biti najveći mogući izazov za nas, ali igrači su spremni za to.

Declan Rice:

- Puno ljudi otpisalo nas je nakon utakmica u grupi, ali sada smo pokazali da su bili u krivu. Ne želimo se uobraziti, čeka nas velika utakmica u Rimu. Moram reći da nisam bio dio bolje svlačionice.

Tony Kroos uime one njemačke rekao je:

- Do 76. minute je to bila ravnopravna utakmica. Bilo bi sve drukčije da je Muller zabio. Nije sramota izgubiti od Engleza na Wembleyu.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • sitnozubi 30.06.2021.

    gadljivi imperijalisti

  • ItalijaEuropskiPrvak 30.06.2021.

    englezi su izvrsni jos od spa 2018. sad ce ukrajina dobit porciju

  • 30.06.2021.

    Odvratni ste, bahati, i igrate nogomet od kojega se ljudima riga. E da, i ružni ste 。◕‿◕。

Komentiraj...
Vidi sve komentare