Obavijesti

Sport

Komentari 267

Sterling i Kane za četvrtfinale!

Sterling i Kane za četvrtfinale!

Nijemci su imali malu inicijativu u prvom dijelu, ali Englezi idu dalje! Oni su u drugom poluremenu pokazali raskoš iskoristili dvije šanse i mrske im rivale poslali kući u osmini finala

It's coming home!? Odzvanjali su stihovi poznate pjesme 'hramom nogometa' nakon što su Englezi s 2-0 (0-0) ispratili Nijemce kući s Europskog prvenstva! Izabranici Garetha Southgatea ušli su u četvrtfinale gdje ih čeka bolji iz susreta Švedske i Ukrajine

Euro 2020 - Round of 16 - England v Germany

U prvom poluvremenu vidjeli smo dvije stopostotne šanse - prvo je Werner pokušao zabiti kroz noge Pickfordu, ali nije uspio. Na drugoj je strani Kane prevario sam sebe i upropastio zicer prije poluvremena. No, u nastavku su puno bolji bili Englezi, a živnuli su ulaskom Jacka Grealisha. Veznjak Aston Ville prvo je imao 'predasistenciju' za Shawa koji je asistirao Sterlingu u 75. minuti, a zatim je sam asistirao Kaneu za konačnih 2-0 u 86. minuti.

Pokretanje videa...

Kako je Sterling zabio Hrvatskoj 01:04

Najbolju priliku za izjednačenje Njemačka je imala u 81. minuti kada je Thomas Muller pobjegao engleskoj obrani, izašao sam ispred Jordana Pickforda, ali je pucao pokraj gola. Bila je to prva pobjeda 'Gordog Albiona' protiv 'Elfa' na Wembleyju u posljednjih osam međusobnih susreta, te prva pobjeda u fazi na ispadanje na europskim prvenstvima nakon 1996. kada su dogurali do polufinala.

Euro 2020 - Round of 16 - England v Germany

Engleska će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika večerašnjeg ogleda između Švedske i Ukrajine. Nakon što je na posljednja dva EP-a stigla do polufinala, a 2008. bila druga, Njemačka se ovog puta oprašta već u osmini finala.

Euro 2020 - Round of 16 - England v Germany

Bila je to i posljednja utakmica Joachima Löwa na klupi "Elfa" jer će ga nakon ovog EURO-a naslijediti Hansi Flick. Löw je vodio njemačku vrstu od 2006. godine osvojivši svjetski naslov 2014. godine, te treće mjesto 2010. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
OSMINA FINALA EUROPSKOG PRVENSTVA 18:00 , WEMBLEY, ENGLESKA
Engleska
75' Sterling, 86' Kane
2 : 0
Njemačka
Sortiranje događaja
KRAJ

ENGLEZI SU U ČETVRTFINALU!

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao četiri minute nadoknade.

86' GOL ENGLESKA 2-0

Nema ga cijelu utakmicu, ali tu je kad treba ugurati loptu u gol! Harry Kane natrčao je na ubačaj Grealisha i glavom doslovno ugurao loptu u gol za veliko slavlje na Wembleyju! Engleze minute dijele od četvrtfinala, teško će Nijemci ovo stići!

80'

ŠTO JE SADA PROMAŠIO MÜLLER!?!? Odličnu je loptu Thomasu dao Kai Havertz, sjurio se napadač Bayerna prema golu Pickforda i onda kad je bilo najpotrebnije - pucao pokraj gola. Löw se odmah uhvatio za glavu, zna koliko ovo vrijedi!

Komentari 267