To je to što me zanima!

Epic Brozo naj-dodavač Europe

Prošle sezone, Brozovićev suigrač iz Intera Matias Vecino pohvalio ga je i rekao da je najbolji igrač milanske momčadi, a trenutačno je njegova preciznost u točnim dodavanjima najviša u ligi petice
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometaš Marcelo Brozović (28), koji trenutačno igra za milanski Inter, najbolji je igrač liga petice u preciznosti točnih dodavanja među onim igračima koji su uputili loptu suigraču - točno u noge - barem 50 puta. 

POGLEDAJTE VIDEO: Brozovićev penthouse u Milanu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Njegova preciznost je 39,2 posto, što je više od igrača Leedsa Kalvina Phillipsa čija preciznost iznosi 37,1 posto i od Gonzala Castra iz Stuttgarta s 36,5 posto.

Brozović je u svim natjecanjima ukupno odigrao 33 utakmice, zabio je jedan gol i upisao sedam asistencija. 

KAKO SU IGRALI Brozović i Modrić su u režiji, ali 'Vatreni' su i dalje pod ručnom

Prošle sezone, Brozović je dobio i pohvalu od Urugvajca Matiasa Vecina koji jasno dao do znanja tko je po njegovom mišljenju najbolji igrač Intera.

- Marcelo je za mene najbolji igrač momčadi! Gledajući izvana netko možda misli kako to nije realno, ali mi koji s njim dijelimo svlačionicu znamo koliko je poseban igrač - izjavio je tada njegov suigrač koji je u Inter stigao iz Fiorentine. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 04.04.2021.

    Ne treba pretjerivati.

  • miljac mimi 03.04.2021.

    Pozicija na kojoj igra broz nije zastupljena kao u Modrića ali ako se i malo razumijes u nogac vidis kakav je igrac i koliko znaci za svaku momcad takav tip igraca

  • salaluna5 03.04.2021.

    jel mamiču koju nabacio

Komentiraj...
Vidi sve komentare