To je to što me zanima!

Ergoviću treći mandat u Nexeu: 'Napast ćemo opet domaći Kup'

Probat ćemo napasti Kup Hrvatske, ovoga puta se dogodila situacija na koju nismo mogli utjecati.  Nastavit ćemo i pomagati potrebitima u regiji, naglasio je novo-stari predsjednik...
Vidi originalni članak

Josip Ergović je po treći puta izabran za šefa hrvatskog rukometnog viceprvaka RK Nexea. Ergović je ujedno i predstavnik glavnog sponzora kluba, a uz njega su u vodstvo kluba izabrani i potpredsjednici Marko Sertić i Hrvoje Šimić.

POGLEDAJTE VIDEO: Vori novi trener Zagreba

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nadam se da će ovaj mandat biti još bolji od prošlog, koji je bio bolji od pretprošlog. To znači da RK Nexe još uvijek raste i ide krupnim koracima naprijed. Igrali smo četvrtfinale Probat ćemo napasti Kup Hrvatske, ovoga puta se dogodila situacija na koju nismo mogli utjecati.  i imali spremnu ekipu za početak prvenstva - naglasio je Ergović po izabranju, a onda naglasio konkretne ciljeve: 

- Probat ćemo napasti Kup Hrvatske, ovoga puta se dogodila situacija na koju nismo mogli utjecati. 

NIJE ZEMLJA U PITANJU Vujo: Otišao sam iz Zagreba jer mi nisu priznali diplomu trenera

Humanitarne akcije

RK Nexe kao i njegov glavni sponzor poznati su po  poznati su i po humanitarnim akcijama u slavonskim krajevima.

- Želimo naglasiti da se ljudi mogu osloniti na nas i da mi možemo pomoći. Pomogli smo našičkoj bolnici i KBC-u Osijek, tako i bolnicama u regiji. Ponosan sam i na igrače i zaposlenike u klubu, koji su se odrekli dijela svojih primanja kako bi pomogli našičku bolnicu – rekao je Ergović i najavio da će Našičani raditi prema utvrđenom kalendaru.

ODUSTALI OD SEHA LIGE Problemi za Zagreb: Kinezi neće u Hrvatsku, pa nema ni novca

Plan je da se okupe sredinom srpnja kao da će sve početi u devetom mjesecu. Tako se moramo ponašati, a kako bude, vidjet ćemo – rekao je Ergović.

Dodajmo: članovi Izvršnog odbora postali su Zvonko Tomljanović, Franjo Lelić, Darko Mikičić, Zlatko Ćurić, Zdenko Lovrić, Goran Šafar, Vladimir Radmanović, Boris Perlić, Zoran Janeski i Dubravko Ižaković.

HANNOVER ODUSTAO Ima i tog: Njemačko 'ne' Europi

Idi na 24sata

Komentari 1

  • masterplan 16.07.2020.

    a da se proba napast prvenstvo jer ako sad niste u stanju osvojit prv necete nikad nist osvojit uz ovakav zagreb katastrofalni trebali bi ih i napokon dobit i doma i u gostima

Komentiraj...
Vidi sve komentare