To je to što me zanima!

Eriksenova supruga izvan sebe istrčala na teren, zaštitari ju zaustavili da ne otrči do njega

U suzama i velikom strahu sišla je s tribine i pokušala otrčati do svojeg supruga, ali ju je osiguranje na stadionu Parken u Kopenhagenu zaustavilo. Prema posljednjim informacijama s Eriksenom je sve u redu
Vidi originalni članak

Postoje scene koje nikako ne želimo gledati na nogometnim travnjacima. A upravo se takva dogodila na susretu Danske i Finske na Euru 2020. Danski reprezentativac Christian Eriksen (29) srušio se na travnjak ne dajući znakove života nakon čega su ga liječnici krenuli oživljavati. Posljednje informacije govore da se Eriksen probudio i stabilno je u bolnici, a fotografije pokazuju da je pridržavao masku za kisik dok su ga iznosili s terena.

POGLEDAJTE VIDEO: Eriksen se srušio na travnjak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POTVRDILA UEFA Eriksenov otac potvrdio: Budan je i stabilno, može razgovarati

U trenutku pada u nesvijest suigrači su oko njega stvorili štit, a ubrzo su iz danske reprezentacije na travnjak donijeli paravan kako bi zaštitili Eriksenovu privatnost. Sve je to s tribine gledala njegova supruga Sabrina.

U suzama i velikom strahu sišla je s tribine i pokušala otrčati do svojeg supruga, ali ju je osiguranje na stadionu Parken u Kopenhagenu zaustavilo.

Do nje su dotrčali članovi danskog stožera i suigrači iz reprezentacije pokušavajući je utješiti. Danski kapetan Simon Kjaer preuzeo je odgovornost kao pravi kapetan i smirio situaciju. Čovjek je odreagirao kako bi i svaki čovjek trebao. Svaka čast, Simone.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Pržine 13.06.2021.

    Zgodan ovaj Simone

  • Rebula 13.06.2021.

    Velika podrška za Eriksena!!

  • DavorRinck 13.06.2021.

    Sabrina Kvist Jensen mu nije supruga nego cura. Kad čete vi novinari početi brižno rešeširati??

Komentiraj...
Vidi sve komentare