To je to što me zanima!

Ermin Zec potpisao ugovor i od ljeta je član Hajduka?

Ermin Zec je navodno već potpisao ugovor, a sve će u javnost izaći nakon uzvratne utakmice finala Kupa koja se igra već 5.svibnja, na Šubićevcu
Vidi originalni članak

Pred Hajdukom i Šibenikom je slijedeću srijedu utakmica sezone, finale hrvatskog Kupa. Hajduk ima 2-1 prednost, a momčad s Poljuda najviše se pribojava Ermina Zeca, koji im je u prvoj utakmici radio najviše problema. A baš bi Zec slijedeće sezone trebao nositi dres 'bilih', piše Novi list. Zec je navodno već potpisao ugovor, a sve će službeno u javnost izaći nakon utakmice Kupa. Bosanskog reprezenativca u svojim redovima volio bi vidjeti i Dinamo, no čini se kako će 'modri' nakon Sharbinija, izgubiti još jednu bitku s Hajdukom oko transfera, ako se on ostvari, što je dosta upitno s obzirom da Hajduk nema novca za velike transfere. Hajduk bi na ljeto trebao ostati i bez Ibričića i Strinića, a trener Poklepović bi se želio riješiti Ahmada Sh. i Cernata. Moguć je dolazak Jurice Vranješa, a želja je i Domagoj Vida.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • seperate_ways 28.04.2010.

    hajduk turska kolonija??

  • Tsubasa Ozora 28.04.2010.

    evo sada sam pročitao na \"nogometnom-magazinu\" da Cernat dnevno zaradi 9000 kn!!! skoro sam u nesvijest pao.. hajduk želi Vidu?! pa ništa novo, želi ga pola europe.. a Zec? nije loš, ali mislim da mu je Hajduk vrhunac karijere, Ibričić je za njega Bog i profesor nogometa.. zato vi sebi ostavite Ibru, a Zeca pustite da trči po šumi.. =)

  • torcidazagreb 28.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare