To je to što me zanima!

Erslan se vraća: Čeka ga poljski udarač i peti izazivač poluteške

Nakon što je u prosincu prošle godine nokautirao Henriquea da Silvu ‘Frankensteina’ (32, 16-8), trebao se Ivan Erslan (30, 10-1-1) vratiti u kavez, a nakon dvostrukog otkazivanja sad ima zakazan novi meč
Vidi originalni članak

Prije dva mjeseca nije imao sreće jer su mu protivnici padali i prije nego što ih je dohvatio, ali sad najbolji hrvatski poluteškaš i njegov protivnik imaju dovoljno vremena za pripremu. Ivan Erslan (30, 10-1-1) borit će se na priredbi KSW-a u petom mjesecu, a tamo čeka poljski borac Rafal ‘Kijana’ Kijanczuk (29, 11-4)!

Spomenuti je Poljak debitirao u KSW-u na prošloj priredbi i u prvoj rundi tehničkim nokautom slavio protiv Yanna Kouadje (8-5), a od 11 pobjeda tek je jednu dočekao sudačkom odlukom pa Ivan zna što može očekivati. No, i Erslan je nokauter pa bi takav završetak trebali očekivati. 

Podsjetimo, nakon što je u prosincu prošle godine nokautirao Henriquea ‘Frankensteina’ da Silvu (32, 16-8), trebao se Erslan vratiti u KSW protiv latvijskog borca Hasana Mezhieva (29, 12-0) krajem veljače, ali on je otkazao pa je sve bilo spremno za Caija Bittencourta (30, 14-7), ali Brazilac je završio u bolnici pa na kraju nije imao meč.

Ovaj bi put trebao imati više sreće jer je priredba na rasporedu 28. svibnja u poljskom Lodzu te oba borca imaju dovoljno vremena za kamp. Tako će Erslan nakon pomoći u kampu Aleksandru ‘Rocketu’ Rakiću (30, 14-2) koji će se 14. svibnja boriti protiv Jana Blachowicza (39, 28-9) za vrlo vjerojatno mjesto izazivača za titulu poluteške kategorije UFC-a, samo nastaviti sa svojim kampom.

Priredbu će predvoditi poljske legende – Mariusza Pudzianowskog (45, 16-7) Poljaci su uparili s bivšim protivnikom Roberta Soldića (27, 20-3), Michalom Materlom (38, 31-8).

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mandalorian67 15.04.2022.

    Ovo su tulipani. Jednom ja udarao vrecu u dvorani i dolazi ta ekipa sto ide na te ksw turnire. I oni se meni nesto bahatili,kao makni se van. Ja rekao da necu. Oni mene napali, kada sam ja njih krenuo marisat, oni padali,bjezali, molili me da ih ne tucem. Na kraju sam im oprostio,al sam rekao da se ne smije ponoviti

  • no sleep 15.04.2022.

    Ovakve saljem po šibice

Komentiraj...
Vidi sve komentare