To je to što me zanima!

Escobar: Oprostili su nam da ne bude tri ili četiri razlike, Kastel: Koštali nas VAR i nepovjerenje

'Imali smo sreće što smo sa samo 1-0 otišli na odmor. Drugo poluvrijeme smo napravili neke izmjene, razgovarali, i na kraju smo mogli i pobijediti', rekao je trener Šibenika Sergi Escobar nakon remija (1-1)
Vidi originalni članak

Četvrti ovosezonski susret Varaždina i Šibenika završio je 1-1 iako je u prvom dijelu mirisalo da će to biti sigurna pobjeda Varaždina. Varaždinci su nakon gola kapetana Nevena Đuraseka u 11. minuti razbijali Šibenčane i imali još tri vrlo izgledne prilike. Prava napast za goste bio je Andris Herrera koji je i namjestio prvi gol.

BORBA ZA OSTANAK Varaždinci su ponovno nestali u nastavku: Šibenik im uzeo bod

On je kao na motoru jurio pored šibenskih braniča Kvesića i Bilića, no na njegove asistencije nisu uspjeli poentirati ni Obregon čiji je udarac ustavio okvir gola ni Benko koji je s tri metra promašio vrata.

- Dominirali smo, imali još tri do četiri izuzetne prilike i nikako nismo mogli postići drugi gol koji bi riješio utakmicu – naglasio je Zoran Kastel, trener Varaždina.

Šibenčani su bili u prvom dijelu pokisli, bez prave agresije, kao da nisu ni stigli na susret.

- Prespavali smo prvo poluvrijeme. Bilo je jako loše i Varaždin nam praktički oprostio da ne bude tri do četiri razlike. Imali smo sreće što smo sa samo 1:0 otišli na odmor. Drugo poluvrijeme smo napravili neke izmjene, razgovarali, i čak smo na kraju mogli i pobijediti – rekao je Sergi Escobar, trener Šibenika.

Bod njegovoj ekipi donio je Deni Jurić koji je u 74. minuti realizirao kazneni udarac. Isti je dosuđen nakon VAR provjere iako na prvi dojam ništa nije upućivalo da je riječ o prekršaju u kaznenom prostoru.

Bio je to četvrti Jurićev gol Varaždincima ove sezone budući da ima je tri postigao u slavlju od 3:1 u prvom dijelu sezone.

- Ovaj VAR nas je skupo koštao. Jednostavno jedno nepovjerenje mojih igrača u sebe rezultiralo je time da opet izgubimo bodove – zaključio je Kastel.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • tony123456 17.04.2021.

    Sramota, pa kak im nije neugodno dosudit takav penal

  • bili__os2 16.04.2021.

    Sve će napraviti da se spasi dinamova prčija.

  • TheKop10 16.04.2021.

    Sudački šljam!!! A 24 vama svaka čast na praćenju i izvještaju dotične tekme

Komentiraj...
Vidi sve komentare