To je to što me zanima!

Etlinger: Pjatove, pa za ono se u hrvanju oduzimaju bodovi...

Ovo nije dopušteno ni u hrvanju. Pa ovo je start s namjerom ‘Idem ti strgati nogu!’. Sudac u hrvanju prekinuo bi takvu akciju i sankcionirao napadača oduzimanjem bodova, rekao nam je hrvač Dominik Etlinger
Vidi originalni članak

Pa nije mu to MMA. Za Pjatova nogomet nije, neka dođe trenirati MMA. Koliko vidim, to mu ide bolje, našalio se najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić sa Šahtarovim golmanom Andrijem Pjatovom (35).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Pjatov je poprilično naivno u 60. minuti skrivio penal tako što je hrvačkim zahvatom oborio Marija Gavranovića.

Takav Pjatovljev potez više priliči nekom oktogonu.

Roberto je godinama igrao nogomet u Vitezu. U Premijer ligi BiH, koja slovi za jednu od najgrubljih, ništa slično nije vidio:

- Definitivno nisam, pa ovo je klasični ‘takedown’, oborio je čovjeka - nije se mogao načuditi Soldić.

STRUČNO OKO NAŠEG BORCA Soldić: Pjatove, ti si za MMA... Ovo je bio klasični 'takedown'!

S mišljenjem našeg MMA borca složio se i hrvatski olimpijac Dominik Etlinger.

- Ovo nije dopušteno ni u hrvanju. Pa ovo je start s namjerom ‘Idem ti strgati nogu!’. Sudac u hrvanju prekinuo bi takvu akciju i sankcionirao napadača oduzimanjem bodova - rekao nam je hrvač Etlinger.

Gavranović nakon susreta nije mogao hodati, Pjatov mu je iskrenuo zglob.

- Na snimkama možete vidjeti da sam ga faulirao, ali ne možete vidjeti situaciju kad me Gavranović blokirao. Uopće nije gledao loptu nego kako mene omesti - poprilično se komično nakon susreta pravdao Pjatov.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 23.10.2019.

    povuko ga je ko prasca..faul za penal, bez ikakve dileme..ali da mu je išta htio potrgat je smiješno..povukao ga je za ramena i Gavranović je pao...nit je simulirao, nit je dramatizirao sa padom kao Fred na SP u Brazilu...ovo je faul, ono Lovrena nije bio...točka

  • komentator__Luka 23.10.2019.

    još samo fali "stručni" komentar Mavrovića za kraj

Komentiraj...
Vidi sve komentare