To je to što me zanima!

Etto optimističan: Dobili smo Ajax već i opet ćemo

Dinamo u četvrtak gostuje u Amsterdamu kod Ajaxa u trećem kolu Europske lige, a Brazilac Etto uvjeren je u pobjedu nad slavnim Nizozemcima
Vidi originalni članak

Nismo još gledali DVD s Ajaxovim utakmicama. Znam da su mijenjali neke igrače od zadnjeg našeg susreta, ali igraju isti nogomet. Trener nam je sve objasnio da ne izađemo nepripremenljeni u Amsterdamu, najavio je Etto utakmicu s Ajaxom.
Dinamo u četvrtak igra treće kolo Europske lige u gostima kod Ajaxa, a desni bek 'modrih' uvjeren je u pobjedu.
- Već smo ih dobili i opet ćemo. Suarez je najopasniji njihov igrač i ključ našeg uspjeha. Moramo na njega paziti svih 90 minuta. Traži prostor, brz je. Ako ga zaustavimo imamo velike šanse za pobjedu - priča Etto.
Poraz od posljednjeplasirane momčadi HNL-a sigurno nije dobra najava za gostovanje u Amsterdamu.
- Na žalost izgubili smo od Zagreba, ali atmosfera je ostala dobra kao i prije poraza. U HNL-u svi igraju jednako protiv nas. Protivnik se zatvori, a onda ga je teško probiti. Ajax sigurno neće igrati tako. Imaju samo dva boda u Europi i moraju pobijediti. Otvorit će se i napasti, a to će nama otvoriti priliku da i mi nešto zabijemo. No bio bih zadovoljan i bodom jer je na gostovanju u Euroligi i bod dobar - kaže Dinamova 'sedmica'.
Etto se nada velikoj pomoći svog sunarodnjaka, u posljednje vrijeme često kritiziranog Sammira.
- Očekujem da Sammir opet igra kao u Temišvaru gdje je bio najbolji igrač. O njemu mislim isto kao i prije tri godine. Sjajan je - završio je Etto.
Momčad u Amsterdam kreće u srijedu u 10.30, a utakmica je na rasporedu u četvrtak u 21.05.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • st1986 20.10.2009.

    živi bili pa vidjeli

  • fiume87 20.10.2009.

    ...meni je ovo (kao po običaju) više BAHATO nego OPETIMISTIČNO!!!

  • boys 20.10.2009.

    admin chatam ti sa mamom u krevetu

Komentiraj...
Vidi sve komentare