To je to što me zanima!

'Euforija se već osjeća, čak su me i policajci ispitivali za Euro'

Nije istina da nema euforije. Nedavno sam se vozio prema Metkoviću. Zaustavila me policija jer sam brzo vozio i pitala je hoćemo li proći grupu, rekao je Darijo Srna
Vidi originalni članak

Nakon slobodnog dana i gledanja finala Lige prvaka, hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u Sheratonu odakle će put Rovinja na nastavak priprema. 

Ivica Olić promašio je penal, a izbornik Slaven Bilić ga dobro poznaje.

- Ola to neće zaboraviti čitav život, ali će u našem okruženju to potisnuti. Bit će fizički i psihički spreman za Euro. Pa i najveći su promašivali, Messi, Baggio... Žao mi je što Bayern nije osvojio zbog naših igrača, ali mi je isto tako drago za Chelsea zbog Terrya, Lamparda, Drogbe i tih starijih igrača. Imali su puno pehova prijašnjih godina i slažem se s Drogbinom izjavom, Bog je to negdje zapisao.

Bilić je dodao kako će se Olić i Danijel Pranjić u kamp pridružiti 23. svibnja jer Bayern još ima prijateljsku utakmicu s Nizozemskom.

Dejan Lovren je još u Lyonu, ali također uskoro stiže. Oporavlja se dobro i bit će spreman. 

Darijo Srna dočarao je atmosferu u reprezentaciji.

- Važno je da svi skupa budemo pozitivni u ova tri tjedna priprema, da u što boljem rasploženju dočekamo Euro koji puno znači za naš narod u ovoj teškoj situaciji. I za mene je klupska sezona puna trofeja, umoran sam, ali sve se zaboravi kad se dođe u reprezentaciju. Euro je šlag na tortu - rekao je Srna i ispričao zanimljivu anegdotu. 

- Nije istina da nema euforije u Hrvatskoj uoči Eura. Nedavno sam se vozio prema Metkoviću. Zaustavila me policija jer sam brzo vozio i pitala je hoćemo li proći skupinu. 

A na naše pitanje je li platio kaznu, Srna se nasmijao.

- Na kraju ipak nisam brzo vozio.

A hoće li Darijo izvoditi slobodne udarce obzirom na sjajan Subašićev gol u dresu Monaca.

- Nisam mogao vjerovati, mislio sam da je sprdnja, strašno je zabio. Suba je baš fino zabio, ali pucat će samo na treninzima - opet se nasmijao raspoloženi kapetan.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • PRCO 23.05.2012.

    I on kaze DA proci cemo grupu i plati im kaznu..........hahahaha

  • drmm 20.05.2012.

    Još nisam ni u jednom članku pročitao izjavu Bilića kako će mo proći grupu...koliko će nam uopće,otprilike,trebati bodova za prolaz..na ćemu uopće temelji svoj"optimizam"...to vam je ovako ,on samo sije lažni optimizam,da ga se ne napada prije EPea...a poslije će ionako dići sidro...no druge su stvari tu u pitanju...a o tome,neki drugi put...!!!

  • mm12m 20.05.2012.

    Olić dobio kaznu za prebrzo trčanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare