To je to što me zanima!

Eurochallenge: Zadar uvjerljiv protiv Apoela, poraz Zagreba

Zadar je pobijedio ciparski Apoel sa 95-73. Miro Bilan zabio je najviše, 23 koša. Košarkaši Zagreba doživjeli su i šesti poraz u posljednjih sedam utakmica...
Vidi originalni članak

Košarkaši Zadra pobijedili su ciparski Apoel sa 95-73 u 2. kolu skupine G Eurochallengea. Prva im je to pobjeda sezone u ovom natjecanju...

Bez većih je problema momčad Danijela Jusupa u svome Višnjiku došla do pobjede protiv gostiju koji su već na poluvremenu zaostajali 18 koševa (53-35). Do kraja su Zadrani rutinski održavali, čak i malo povećali prednost, a Jusup je dao priliku svim svojim igračima.

Najbolji među njima bili su Miro Bilan s 23 i Brandon Brown s 20 koševa. Apoel je sa 17 poena predvodio Kevin Tiggs.

Košarkaši Zagreba nastavili su s vrlo slabim igrama u posljednje vrijeme. Doživjeli su i šesti poraz u posljednjih sedam utakmica, u 2. kolu skupine E Eurochallengea pobijedila ih je Krka s uvjerljivih 78-60...

U trećem europskom kupu po snazi momčad Denisa Bajramovića je tako ubilježila i drugi poraz budući da ju je prošli tjedan pobijedio i njemački Telekom Bonn.

Zagreb u utorak u Novom Mestu nije imao vodstvo ni u jednom trenutku. Domaći su u prvom poluvremenu cijelo vrijeme održavali minimalnu prednost, a ključ pobjede bila je treća četvrtina nakon koje su poveli s 58-46.

Krka je tako i drugi put ove sezone bila bolja od "mrava", prvi joj je put to također uspjelo na domaćem parketu, ali u utakmici NLB lige (65-63).

Najefikasniji u slabom sastavu Zagreba bio je Damir Mulaomerović sa 16 koševa, dok se kod pobjednika najviše istaknuo Jure Balažič sa 16 poena i 11 skokova.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare