To je to što me zanima!

Europska skupina je 'u džepu', evo kad Dinamo igra s AEK-om

Između utakmica u Astani i Ateni, dinamovci će odraditi i prvenstveni okršaj s Goricom na Maksimiru
Vidi originalni članak

Prolaskom Astane u 2. pretkolu Lige prvaka, hrvatski prvak Dinamo osigurao je nastup u europskom natjecanju i ove sezone! 'Modri' će u najgorem slučaju, odnosno u slučaju poraza u okršajima sa sljedeća dva kluba, igrati Konferencijsku ligu. Naravno, Dinamo puca puno više, 'modri' žele plasman u Ligu prvaka.

Dinamov protivnik u sljedećoj fazi natjecanja, 3. pretkolu Lige prvaka, bit će bivši klub Marka Livaje i sadašnji Domagoja Vide, AEK iz Atene, odlučio je tako ples kuglica u Nyonu. Dinamo će, ako prođe, biti nositelj i u playoffu. 

E, TO JE POSAO Ni orali ni kopali: Dinamo je od transfera trojice 'vatrenih' ovog ljeta zaradio pravo bogatstvo! DIO NOVE KOLEKCIJE FOTO Dinamo prvi put zaigrao u rozo-narančastoj garnituri dresa

Kad Dinamo igra protiv AEK-a?

Dinamo će prvu utakmicu protiv AEK-a igrati u Ateni u utorak (8. kolovoza) od 19 sati, dok je uzvrat tjedan dana kasnije u Zagrebu. Između utakmica u Astani i Ateni, dinamovci će odraditi i prvenstveni okršaj s Goricom na Maksimiru (subota, 21 sat). Kako doznajemo, Dinamo neće tražiti odgodu za taj susret, nego će tu blagodat sačuvati za neki drugi okršaj.

Domagoj Vida ozlijeđen

A u tim ogledima Matias Almeyda vrlo vjerojatno neće moći računati na hrvatskog reprezentativca zbog ozljede zadobivene u 8. minuti prijateljske utakmice s Trabzonsporom. Domagoj Vida je jedan od najboljih igrača grčkog prvaka, uostalom, dovoljno je da vam kažemo da je prošle sezone imao najviše minuta u AEK-u. 

 

Idi na 24sata

Komentari 207

  • Ivica sk 02.08.2023.

    Ajmo Dinamo skupljaj bodove koeficijent i pare. Trebat će opet onoj sirotinji iz splita platiti režije na stadionu. Da nema dinama i europskih para ovi blitvari bi već propali..

  • etoga 02.08.2023.

    Meni to sve skupa izgleda dosta loše i sporo.. Pa svaki centaršut panika, prolazili puno po sredini. Nadam se da se varam ali to ce bolje ekipe znat iskoristit .. Bez Ivanušeca veza ne postoji, jedino u destruktivnom smislu. Mislio sam da ce biti bolje kad je Baturina ušao ali ništa.. I nezz što svi vide u tom Ljubičiću, on je meni ispod prosijeka

  • nestimene 02.08.2023.

    Institucija 💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare