To je to što me zanima!

Europske zvijezde bježe glavom bez obzira iz Saudijske Arabije?

Nakon Jordana Hendersona, koji je iz Al Ettifaqa otišao u Ajax, navodno i Karim Benzema priželjkuje dolazak u jednu od liga "petice"
Vidi originalni članak

Niti šest mjeseci Jordan Henderson (33) nije izdržao u Saudijskoj Arabiji! Engleski reprezentativac vratio se u Europu nakon kratke epizode u Al-Ettifaqu i potpisao za Ajax do 2026.

Bivši kapetan Liverpoola i novi suigrač Borne Sose, Josipa Šutala i Jakova Medića prema svemu sudeći nije jedina nezadovoljna europska zvijezda u Saudijskoj Arabiji. Prema pisanju "otočkih" medija, Karim Benzema (36) također želi glavom bez obzira pobjeći iz Al-Ittihada.

Benzema se navodno muči u novom okruženju te priželjkuje povratak u jednu od Liga petica, premda u Saudijskoj Arabiji ima astronomsku godišnju plaću od 200 milijuna eura.

PUKLA 'PETARDA' VIDEO Bivši suigrači se zagrlili pa 'zahladili': Benzema skrivio penal, Ronaldo zabio dva gola PRIMAMLJIVA PONUDA Saudijci ponovno idu po Luku Modrića! Žele ga već ove zime

Za njegove usluge zainteresiran je Chelsea koji se ove sezone muči s realizacijom, a upravo je francuski golgeter na Stamford Bridgeu označen kao jedan od potencijalnih pojačanja. "Plavci" znaju što im može donijeti Benzema, na kraju krajeva osjetili su to i nekoliko puta na svojoj koži u Ligi prvaka.

Sprema li se egzodus europskih zvijezda iz Saudijske Arabije ili će sve stati samo na Hendersonu, tek ćemo vidjeti...

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ghdbt7 19.01.2024.

    Ovaj Henderson da nije Englez plafon bi mu bio Cagliari.

Komentiraj...
Vidi sve komentare