To je to što me zanima!

Bivši dečko: Lijepa doktorica Chelseaja dobije koga poželi

Često mi je u svađi govorila da je imala aferu s jednim igračem Chelseaja. Nisam joj vjerovao. Mislim da me htjela razbjesniti rekao je za The Sun bivši Evin dečko
Vidi originalni članak

Nedjeljno izdanje engleskog The Suna na naslovnici ima Chelseajevu doktoricu Evu Carneiro za koju tvrde kako je imala aferu s jednim igračem londonskog kluba. Jose Mourinho potjerao je Evu Carneiro i Jona Fearna zbog ulaska na teren u završnici utakmice protiv Swansea Cityja u prvom kolu nove sezone Premiershipa.

Portugalac je poludio jer je znao da će Hazard morati van, a Chelsea će imati još jednog igrača manje. Mourinho je psovao liječnicima, ali snimka pokazuje da oni nisu ništa skrivili. Sudac Mike Oliver pozvao ih je nakon što se na travi previjao Eden Hazard. Ali Mourinho kao Mourinho, ne želi priznati da je pogriješio.

- Ona ne razumije nogomet. Tko sjedi na klupi Chelseaja, bio on liječnik ili tajnica, mora razumjeti situaciju u kojoj se klub nalazi. Jon Fearn i doktorica Carneiro od sad više neće sjediti na klupi. To ne znači da su zauvijek otpisani - rekao je Mourinho .

The Sun donosi priču navodnog bivšeg dečka Chelseajeve doktorice koji je otkrio da mu je Eva u svađi rekla da ga je varala s igračem londonskog kluba.

- Uništila mi je život. Često mi je u svađi govorila da je spavala s jednim igračem Chelseaja. Mislim da mi je to govorila da me razbjesni. Voljela je pažnju među igračima. Ona uvijek dobije što i koga želi - rekao je Rupert Patterson-Ward.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • PhantomQXL 17.08.2015.

    Buhhuhu. Aaaaaabuhuuhu. Sad znamo i zasto si bivsi.

  • nindza86 17.08.2015.

    brrrrrrrrr

  • 357 17.08.2015.

    Pozeljna udavaca, popularna, zgodna i bogata

Komentiraj...
Vidi sve komentare