To je to što me zanima!

Evo gdje gledati Osijek i Rijeku u 2. pretkolu Konferencijske lige

Momčad Sergeja Jakirovića od 20 sati gostuje kod kosovskog Dukagjinija, dok će trupe Stjepana Tomasa u isto vrijeme na prekrasnoj Opus Areni dočekati mađarski Zalaegerszeg (ZTE)
Vidi originalni članak

Hrvatski klubovi u Konferencijskoj ligi danas započinju svoj europski put. Rijeka i Osijek spremni su za 2. pretkolo, dok će se Hajduk uključiti da idućoj stepenici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Momčad Sergeja Jakirovića od 20 sati gostuje kod kosovskog Dukagjinija, dok će trupe Stjepana Tomasa u isto vrijeme na prekrasnoj Opus Areni dočekate mađarski Zalaegerszeg (ZTE).

Osijek - ZTE možete gledati na kanalu Maxsport 1, dok će Dukagjini - Rijeka prenositi na kanalu Maxsport 2.

BIJELO-PLAVI ČEKAJU MAĐARE Osijek srušio rekord pretplata, Tomasa muči jedan problem: Osjeća se nogometna groznica U PRIŠTINI STARTA EUROPA Riječani na Kosovu: Provokacije su im dio taktike, samo mirno...

- Čeka nas samo prvo poluvrijeme ovog dvostrukog meča i ne zavaravajmo se: imamo posla s dobrim protivnikom. Dukagjini je momčad jako opasna u tranziciji i morat ćemo biti 100 posto koncentrirani svih 90 minuta. Posebno su opasna i brza njihova 'krila' (*Iljasa Zulfiu i Arber Shala, nap.a.), igrači skloni improvizaciji kojima jako paše kad je na terenu 'run and gun' situacija. Dakle, moramo pokazati onu našu standardnu ozbiljnost i taktičku disciplinu - kazao je Jakirović.

- Moramo u utakmicu ući kao protiv Slavena. Moramo kontrolirati utakmicu, držati ritam svih 90 minuta. Ritam mora biti visok. To ponavljam otkad sam došao. Analizirali smo protivnika i znamo s kojim igračima trebamo igrati. Danas ćemo odlučiti tko će igrati. Znamo sve njihove mane i vrline. Ići ćemo na pobjedu - pričao je Tomas.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Ri-Fiume‐Hr 27.07.2023.

    sretno Osijeku... i Rijeci.....

  • Zagreb1976 27.07.2023.

    Sretno našim hrvatskim klubovima večeras 💪💪

  • ZlatkoGregurić 27.07.2023.

    HRT mozda 🥵🥵

Komentiraj...
Vidi sve komentare