To je to što me zanima!

Evo gdje gledati Vitoria - Hajduk

Pobjednika za nagradu čeka Villarreal, no još nitko ne razmišlja o polufinalistu Lige prvaka. Hajduk je dominirao u prvoj utakmici i s takvim gardom, ponovi li ga, zaliha bi trebala biti dovoljna
Vidi originalni članak

Veliku zalihu, ali ne i zalihu koja garantira prolazak odnio je Hajduk na sjever Portugala. Nakon poljudskih 3-1 hajdukovci danas od 18 sati gostuju u Guimaraesu kod Vitorije u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pobjednika za nagradu čeka Villarreal, no još nitko ne razmišlja o polufinalistu Lige prvaka. Hajduk je dominirao u prvoj utakmici i s takvim gardom, ponovi li ga, zaliha bi trebala biti dovoljna.

- Imamo plan koji želimo realizirati. Moramo imati isti pristup kao i u domaćoj utakmici. Siguran sam da će Vitoria odigrati drukčiju utakmicu od one u Splitu. Vjerujem da su bolja momčad od onoga što su pokazali na Poljudu. U Splitu nije lako igrati, ali danas će oni imati prednost koju smo mi imali na Poljudu. Ali, i mi možemo odigrati dobru utakmicu - najavio je trener Hajduka Valdas Dambrauskas uzvrat koji se igra po lokalnom vremenu u 17 sati.

UZVRAT U GUIMARAESU Trener Vitorije: Mi se bojimo Hajduka? To kod nas ne postoji

I dalje je Hajduk bez Nikole Kalinića te Marca Fossatija, no pokazao je splitski klub da može i bez dva standardna prvotimca. Domaćini su, pak, otkrili kako su vježbali jedanaesterce, a hajdukovci?

- To se treba vježbati tijekom cijele sezone. Ne može se takva stvar vježbati samo na treningu uoči utakmice. Pokušali smo te stvari simulirati u prijateljskim utakmicama. Imamo važnijih stvari za napraviti od vježbanja jedanaesteraca - dodao je Dambrauskas.

U njegov kadar vraća se stoper Toni Boreković, koji je u Hajduk stigao baš iz Vitorije.

HAJDUKOVCI OPTIMISTIČNI Dambrauskas: Jedanaesterci? Imamo mi važnijih stvari za napraviti nego da ih vježbamo

- Tu sam proveo godinu dana. Neće nam biti lako. Igramo protiv izrazito domaćinske ekipe. Moramo biti na razuni iznad one u Splitu da bismo se vratili kući sretni. Ako smo došli braniti se, neće biti dobro. Moramo gledati kako dominirati, kao što je to slučaj u Splitu. Bitno da uđemo pravi i da budemo pametni. Jako dobro znam kakva je atmosfera u Guimaraesu. Tu nikome nije lako. Mi smo jako dobro pripremljeni i jedva čekamo utakmicu. 

Prijenos iste možete pratiti na programu Maxsport 1, ali i na Hajdukovoj digitalnoj platformi HDTV.

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 10.08.2022.

    nadam se da nećete izgubiti više od 1 razlike

  • Jovani_1 10.08.2022.

    ajde, nek vam je sa srećom !

  • savršeni😎 10.08.2022.

    Kad se nitko veseli konfer…. ligi😆 Jedino LP i EL ostalo je glupost.

Komentiraj...
Vidi sve komentare