To je to što me zanima!

Evo gdje i kada možete gledati večerašnji meč Filipa Hrgovića

Filip Hrgović odradio je sinoć vaganje za meč s Britancem Tomom Littleom, a meč je na rasporedu večeras u Rigi između 20:00 i 20:30, bit će to uvodni meč prije vrhunca večeri između Briedisa i Usyka...
Vidi originalni članak

Filip Hrgović večeras boksa u svom trećem profesionalnom meču u karijeri. Protivnik mu je Tom Little iz Velike Britanije, a njihov meč bit će uvod u sudar Mairisa Briedisa i Oleksandra Usyka u polufinalu turnira Svjetske boksačke super serije u lakoteškoj kategoriji. Njihov meč na rasporedu je u 23:00 sata, a tri meča prije njih u ring će naš teškaš i Britanac.

Prema predviđanjima Hrgović i Little u ringu će biti u 20:00 sati, a hrvatski gledatelji moći će ga gledati na kanalu Arena Sport 2.

Na jučerašnjem vaganju Filip je bio više od 10 kilograma lakši od Britanca. Na vagu je prvi došao Little kojem je izmjereno 115,5 kilograma, a onda je stigao i Filip sa svojih standardnih 104. Po kladionicama Little je autsajder, no na vaganju nije pokazao niti najmanju zabrinutost iako je Hrgović u prva dva meča doista pokazao zastrašujuću formu.

Hrgović je do tada ostvario dvije čiste pobjede u dva profesionalna nastupa kada je nokautirao prvo Raphaela Zumbana Lovea, a onda i Pavela Soura, koji je bio malo teži ispit. Zagrebački boksač polako gradi karijeru u timu Sauerland, a njegov današnji protivnik u karijeri je ostvario 10 pobjeda uz četiri poraza.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Mali Ali1 27.01.2018.

    mislim da bi jedan poraz ovom hrgi izvrsno dosao za karijeru. i za stav.

  • dadomatos 27.01.2018.

    Znaći HRT opet nema lovu za Hrvatski sport ali zato imaju za kamatare koje plačaju ko ne plati njihovu lihvarsku pristrojbu!

  • KaštelaGradeMoj 27.01.2018.

    Nokautirat ce ga Filip u prvoj rundi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare