To je to što me zanima!

Evo gdje možete gledati ždrijeb Eura: 'Kauboji' u skupini mogu igrati protiv Danske i Francuske

'Možemo opet igrati kao prije godinu i pol na Europskom prvenstvu i konkurirati za medalju', rekao nam je prije ždrijeba skupina za nadolazeće veliko natjecanje bivši izbornik 'kauboja' Lino Červar
Vidi originalni članak

Nakon što 'kauboji' nisu izborili plasman na Olimpijske igre, pred njima je svojevrsni popravni ispit. Početkom iduće godine slijedi Europsko prvenstvo koje se igra u Mađarskoj i Slovačkoj, Hrvoje Horvat ima prilike presložiti svoje redove i tamo otići s 'novom Hrvatskom'.

ŽDRIJEB U ČETVRTAK 'Kauboji' Euro započinju u Szegedu, a tamo ne mogu na Španjolce, Norvežane, Nijemce

Iako su naši rukometaši u prvom potu pa ne mogu igrati protiv Španjolske, Norveške, Njemačke, Portugala i Slovenije, u drugim je jakosnim skupinama nalaze odlični protivnici. Tako bi u nekom najgorem slučaju 'kauboji' mogli igrati protiv Danske, Francuske i Poljske.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Skupina u kojoj bi bilo najmanje jakih imena iz rukometnog svijeta je ona sa Srbijom, Slovačkom i Litvom. Prvi će dio natjecanja hrvatski reprezentativci igrati u mađarskom Szegedu, a uz predstavnike organizatora će na ždrijebu biti i golman Španjolske Rodrigo Corrales, mađarski pivot Bence Banhidi, golman Slovačke Marian Zernovic i naš lijevi vanjski Luka Stepančić.

- Možemo opet igrati kao prije godinu i pol na Europskom prvenstvu i konkurirati za medalju - rekao nam je izbornik Červar koji je tad s 'kaubojima' uzeo srebrnu medalju.

TKO JE ZADOVOLJIO? Nova Hrvatska: Horvat je dobio novog diva za obranu, ali i još dvojicu već za blisku budućnost

Izvlačenje počinje u četvrtak, 6. svibnja u 17 sati u Budimpešti gdje će se održati i finale Europskog prvenstva 30. siječnja iduće godine. Sve uživo možete pratiti na kanalu Arena Sport 3.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Freankye 06.05.2021.

    Nista od toga.

  • Čeljo Brtika 06.05.2021.

    Svakih pola godine skroz novi igrači... Tako se ne osvajaju medalje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare