To je to što me zanima!

Evo kako izgleda LeBron nakon što je odigrao svih 48 minuta

U sedmoj utakmici finala konferencije LeBron James na parketu je proveo svih 48 minuta. Njegov suigrač Ante Žižić pokazao je na društvenim mrežama kako izgleda oporavak nakon igranja bez sekunde pauze
Vidi originalni članak

U šestoj utakmici LeBron James igrao je 46 minuta. Samo sredinom treće četvrtine, nakratko je je sjeo na klupu. Cleveland je tu utakmicu glatko pobijedio, a nakon što se ozljedio Kevin Love, postavilo se samo jedno pitanje - hoće li sada James morati 'potegnuti' svih 48 minuta?!

- Nema šanse, ne dolazi u obzir da igra svih 48 minuta. Probat ćemo ga krajem četvrtine odmoriti na minutu, pa tri minute 'time-outova'... Tu bi trebao malo predahnuti, ali svih 48 minuta neće sigurno igrati - rekao je uoči utakmice trener Cavsa Ty Lue.

No ljudska mašina, stroj ili robot, kako god hoćete, zanemario je trenerove opservacije i odigrao svih 48 minuta! I to samo dva dana nakon što je igrao 46 minuta. Za to vrijeme zabio je 35 koševa, dohvatio 15 skokova, a za triple-double nedostajala mu je jedna asistencija, imao ih je devet. 

Nakon utakmice James je u svlačionici imao poseban tretman. Dok su se ostali igrači tuširali, LeBron je ima posebne obloge kojima je hladio mišiće na nogama, dok je stopala držao u vodi. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • kovač7 28.05.2018.

    On je kao u nogometu veliki CR7!!!

  • Mare44444444 28.05.2018.

    Ali nesto mi nije jasno tolke zasluge idu njemu a igro protiv bostk koji je igro bez dvije zvijezde mislim da bi ishod bio drugaciji da su irving i hayward igrali

  • samo_pozitiva 28.05.2018.

    Kralj !

Komentiraj...
Vidi sve komentare