To je to što me zanima!

Evo kako je veteran Poljaka bombardirao moćne Francuze

Karol Bielecki u Dejana Manaskova junak je dana europskog prvenstva u Poljskoj. Veteran Poljaka zabio je snažnim Francuzima čak devet golova iz 13 udaraca
Vidi originalni članak

Hrvatski rukometaši u drugom krugu Europskog prvenstva igrat će protiv Makedonije, Francuske i Poljske. I dok Makedonci imaju momčad u kojoj dominira neponovljivi Kiro Lazarov, Francuzi i Poljaci godinama imaju moćne momčadi u kojima uvijek netko iskoči. A u međusobnom susretu te dvije reprezentacije sinoć su dominirala dva čovjeka, Slawomir Szmal (37) sa 17 obrana i Karol Bielecki (34) s devet golova. Poljska je pobijedila 31-25 uglavnom zahvaljujući njima dvojici.

Lijevi vanjski Poljaka protiv Francuza je imao svoj dan. Za devet golova potrošio je tek 13 udaraca, no zastrašuje način na koji je zabijao velikom Omeyeru. Uglavnom su to bili golovi s 10, 11 metara što je još jedan dokaz da je Bielecki možda i jedini igrač koji danas može tako zabijati u nizu.

Poljski veteran rukometaš je s najbržim udarcem u svijetu i bez obzira na pozne rukometne godine velika je snaga domaćina. Iako u prve dvije utakmice nije briljirao zabivši ukupno pet golova, probudio se u pravom trenutku i odveo Poljake u drugi krug s maksimalna četiri boda. Svakako upozorenje za hrvatsku obranu i golmane.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • majmaj 20.01.2016.

    daj boze da kopljar nas pogleda ovaj video kako bielecki bombardira sa 10- tak metara, a zasto...mozda zato sto ima 202 cm i 100 kg, a nas kopljar sa 210 se lagano probija na crtu 6 m...moguce ako covjek pogleda slucajno video da ce nesto i naucit, ali ako godinama nije, e onda.....

  • narcopolo 20.01.2016.

    uff kakve su to bombe, sve se bojim kako će Alilović proć

  • bimbo123 20.01.2016.

    tolko je mocan da je to strasno. ZVIJER

Komentiraj...
Vidi sve komentare