To je to što me zanima!

Evo kako to rade oni kojima je stalo do legendi: Rapid zahvalio Cici - pomoći će Petrinji i okolici

U čast preminuloj legendi Dinama, ali i bečkog Rapida, austrijski je klub na derbi protiv Austrie istrčao u majicama s porukom 'Hvala za sve, Cico!' s kojima će pomoći i potresom pogođenim područjima u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Rapidova je zajednica duboko potresena tužnom vijesti kako nas je napustio Zlatko Cico Kranjčar te je odlučila pokrenuti humanitarnu akciju njemu u čast, poruka je bečkog kluba nakon smrti legendarnog trenera i nogometaša. Ispred Allianz stadiona u Hütteldorfu je crna zastava, a u derbiju protiv gradskog rivala Austrije istrčali su s crnim florom na dresu. 

POSLJEDNJI ISPRAĆAJ Otišao je zagrebački Petar Pan: Kiša je padala deset minuta za deset Cicinih godina u Dinamu

Rapid je s Cicom dogurao i do finala Kupa kupova, u kojem su igrali protiv Evertona. Bilo je to 1985., a Everton, tad jedna od najboljih momčadi u Europi, pobijedio je 3-1. Zahvalni na svemu što je napravio u dresu njihovog kluba, odlučili su mu zahvaliti s porukom 'Hvala za sve, Cico!' na tri jezika, hrvatskom, slovenskom i njemačkom, na trenirkama koje su nosili na zagrijavanju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Za te će trenirke biti pokrenuta aukcija na njihovom webshopu.

- Cico Kranjčar je bio član naše obitelji i vijest o iznenadnoj smrti strašno nas je pogodila. Želimo mu odati počast kao i mnogim bitnim ljudima koji su formirali naš klub, to je duh koji smo imali u prošlosti, a nadamo se da ćemo ga imati i u budućnosti - rekao je direktor Rapida Christoph Peschek.

POGLEDAJTE VIDEO Ti si ponos mog Zagreba grada: Boysi su po pljusku skandirali pred stanom legendarnog Cice

Aukcija će početi u nedjelju u 19 sati, a sav će prihod Rapid donirati žrtvama potresa u Hrvatskoj.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • niš od tog 08.03.2021.

    Da li se zna cijena trenirke????

  • ntnk24 07.03.2021.

    To su austrijanci oni sve cijene, pa i za pokojnog Otta Barica su razvili transparente i sve ostalo. Jednostavno ljudi to cijene. Mi ne stanemo u istu recenicu sa drzavama dalje od Slovenije to je cinjenica.

  • DarioDario11 07.03.2021.

    Pun k... mi je ovih dvolicnih boysa! Kad ste mu u Zg cijeli stadion sina vrijeđali onda se niste pitali kako se Cico osjeca..

Komentiraj...
Vidi sve komentare