To je to što me zanima!

Evo zašto je Alves promijenio iskaz u optužbi za silovanje

Alves je prvotno demantirao optužbe žrtve rekavši da se između njih nije ništa dogodilo, da bi kasnije promijenio iskaz i rekao da je djevojka pristala na seksualni odnos
Vidi originalni članak

Brazilski nogometaš Dani Alves (39) završio je u istražnom zatvoru zbog optužbi za seksualni napad žene u noćnom klubu u Barceloni u noći, a jamčevina je odbijena zbog opasnosti od bijega s obzirom na to da ima prebivalište u Meksiku.

Iz dana u dan o njegovom slučaju ispliva neki novi detalj, a prema najnovijim informacijama, Alvesov odvjetnik Cristobal Martell objasnio je zbog čega je brazilski nogometaš promijenio iskaz. 

Naime, Alves je u prvom naveo da je u toaletu sjedio odjeven te da mu je žena ušla u kabinu i sjela u krilo. Žrtva je u svom iskazu detaljno opisala Alvesovo napastovanje te je navela da brazilski nogometaš ima tetovažu polumjeseca na intimnom dijelu tijela, odnosno donjem dijelu trbuha. 

EVO KOJI JE RAZLOG Alves završio u drugom zatvoru, prijeti mu do 12 godina robije!

Alves je na kraju promijenio verziju i priznao da je ustao kada je žrtva ušla u kabinu te da je s djevojkom imao seksualni odnos uz njezin pristanak. 

Njegov odvjetnik opravdao ga je rekavši da je Alves htio sakriti nevjeru od partnerice Joane Sanz dodavši da je djevojka koja tvrdi da je silovana pristala na odnos s Brazilcem. 

Podsjetimo, žrtvina odvjetnica kazala je da nogometaš za vrijeme silovanja nije koristio kondom te da nakon silovanja nije uništila dokaze. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • debba 28.01.2023.

    Nije ni on cvijece. Koji ga belaj gonja po diskacu, sidi u kuci sa zenom ispeci kokice, pogledaj film, ispruzi se na kauc, na prvim reklamam zaspi i naljuti doticnu pokraj sebe svojim hrkanjem...

  • ZG - KAJ 28.01.2023.

    Dani, Dani....Koliko treba imati mozga da se ovak blamiraš...

  • xOOx 28.01.2023.

    jel ona bila u muskom il on u zenskom wc-u?

Komentiraj...
Vidi sve komentare